ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе, младежи, само аз ли изпитвам носталгия по времето, когато имахме теми "Какво бельо носите?" , пожелавахме си "лека нощ" в едноименната тема, имахме си нощна такава, в която дешифрирахме кода СПАМ като "сипи Пещерска ама малко" ...Ся настана голяма тъпня..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzoФиат идолРегистриран на: 15 Юли 2008Мнения: 14907Местожителство: Стара Загора2003 Fiat StiloavvasilevФиат фанатикРегистриран на: 25 Фев 2007Мнения: 1314Местожителство: Разград1999 Fiat Marea WeekendГодина и половина по-късно регистриран, а 10 пъти повече мнения ... не грамота, купа трябваше да му дадетеI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Пежарите и те се притесниха http://peugeotclub.info/forum/viewto...ssage#p1023417F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
rotdot написа:Danchojn написа:Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!batproho написа:Може това да се дължи на употребата на продукти Polytron...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:rotdot написа:Danchojn написа:Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!batproho написа:Може това да се дължи на употребата на продукти Polytron...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Irka написа:Абе, младежи, само аз ли изпитвам носталгия по времето, когато имахме теми "Какво бельо носите?" , пожелавахме си "лека нощ" в едноименната тема, имахме си нощна такава, в която дешифрирахме кода СПАМ като "сипи Пещерска ама малко" ...Ся настана голяма тъпня...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар