Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФЕРАРИСТ написа:
    avvasilev написа:
    а в Калояново била заета пистата ... освен да ходим да се примолим ...:
    Ще има свободно каране в неделя, ама е 30 кинта на кола.....
    В неделя, ако не ми мине котка път, няма да съм сток ... а Емо искаше сток да се мерим ...
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Андро, докато Ямболския, както го наричаш, хойка из моя квартал, я се изпОтих на Загорка Лейк, а пък там как се е изпутило, утре пак отивам
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Андро, докато Ямболския, както го наричаш, хойка из моя квартал, я се изпОтих на Загорка Лейк, а пък там как се е изпутило, утре пак отивам
        Ми че да взема да дойда и аз тогава...
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ти си кожа и кости, ама ела.Ако имаш кученце , донеси го и него
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оооо ще си купя :D.

Коментар

Това е "магнитът" ... И Емо, да се разберем - ти първи започна да му викаш Ямболския
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Баш ! Магнито ще го кръстим p.s. eeeй бързо редкатираш
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Де са ми снимките, бе?

Коментар

Абе, младежи, само аз ли изпитвам носталгия по времето, когато имахме теми "Какво бельо носите?" , пожелавахме си "лека нощ" в едноименната тема, имахме си нощна такава, в която дешифрирахме кода СПАМ като "сипи Пещерска ама малко" ...Ся настана голяма тъпня...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

emzoФиат идолРегистриран на: 15 Юли 2008Мнения: 14907Местожителство: Стара Загора2003 Fiat StiloavvasilevФиат фанатикРегистриран на: 25 Фев 2007Мнения: 1314Местожителство: Разград1999 Fiat Marea WeekendГодина и половина по-късно регистриран, а 10 пъти повече мнения ... не грамота, купа трябваше да му дадете

Коментар

Че и Златен медал :D.

Коментар

Пежарите и те се притесниха http://peugeotclub.info/forum/viewto...ssage#p1023417
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

rotdot написа:
                            Danchojn написа:
                            Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!
                            Всички караме коли в тоя форум, много карат и като твоята кола, така че доматите не ги ядат с колците останалите. Още повече посочваш разход по-нисък от посочения от производителя на бензин, а ти твърдиш, че имаш доста по-нисък... на газ по едни от най-натоварените пътища в Европа. Здравият разум ни кара да не ти вярваме.
                            batproho написа:
                            Може това да се дължи на употребата на продукти Polytron...
                            Свилене, щях да пукна бе човек, задавих се от смях
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              rotdot написа:
                              Danchojn написа:
                              Е, нямам абсоютно никакъв интерес да ви лъжа. Ни най-малко искам да се показвам или хваля. Разхода е реален и честно казано от толкова много спорове вече в този форум ми дойде до гуша и ми е все тая дали ми вярвате!
                              Всички караме коли в тоя форум, много карат и като твоята кола, така че доматите не ги ядат с колците останалите. Още повече посочваш разход по-нисък от посочения от производителя на бензин, а ти твърдиш, че имаш доста по-нисък... на газ по едни от най-натоварените пътища в Европа. Здравият разум ни кара да не ти вярваме.
                              batproho написа:
                              Може това да се дължи на употребата на продукти Polytron...
                              Свилене, щях да пукна бе човек, задавих се от смях
                              Ми така е бе Лек, то няма на какво друго да се дължи това, не и научно обосновано
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Irka написа:
                                Абе, младежи, само аз ли изпитвам носталгия по времето, когато имахме теми "Какво бельо носите?" , пожелавахме си "лека нощ" в едноименната тема, имахме си нощна такава, в която дешифрирахме кода СПАМ като "сипи Пещерска ама малко" ...Ся настана голяма тъпня...
                                Ирке, напълно съм съгласен че форума е напълно спекъл.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X