Емоооо, напомням ти за кабела!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз затова питах кога ще пътуваш ... сега не знам ... не ми се ще да правим селски изпълнения по пътищата, а в Калояново била заета пистата ... освен да ходим да се примолим ... за 15 мин. съм те отряскал два пъти и сме готови (това не звучи както трябва, май)I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Щото Емил е будала, гледа да помогне на всеки [23:46:08] Emzo says: за всичко[23:46:15] Emzo says: а на него никой нищоЕ край дотука бях, на когото, квото съм обещал до днешна дата и после всеки да го духа.-------Т’ва го пиша 101% трезвен и едва ли някой ще го разбере.Дейба и шибания ден, добре че остават 11 мин, дано утрешния да е по-читав.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Да е, днеска е прекрасен за сметка на вчера В Ланча форума яко дизел хейтъри, пожелавам им на тях 10лв нафтата да стане.Ако ми се извини въпросната персона, ще си махна проклятиетоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Тъй тъй 12лв да стане, и камионите да на слънчеви батирии да се движат и да няма сажди и пушаци по прекрасните ни пътища - амин.Емо предлагам на срещата да проповядваме правата вяра на евтините горива пп най мразим по баир да карам и пред мен натоварен ТИР да пъпли нагоре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:пп най мразим по баир да карам и пред мен натоварен ТИР да пъпли нагоре.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар