Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Живи ли сте,бре банда? Тука некви Шипки-мипки...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Мале, кой пита ... изчезна за месеци, модераторите няма кого да предупреждават
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Шегаджия такъв!Мое да ми праскат предупреждения за нередовно писане! ...ама ...да не би да ви липсвам?
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

И ази съм още тука. :D
          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Верно ли вдигали нафтата с 20 на 100 ? Ся е момента да злорадствам ама малко, щото промишлеността работи на дизел и ще се отрази като цяло на живота.То без това има тенденция да се продават печките, сега ще скокнат до небесата Андро, кабела ти е запазен, само требе да ми напомняш периодично да ида го взема
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Верно ли вдигали нафтата с 20 на 100 ? Ся е момента да злорадствам ама малко, щото промишлеността работи на дизел и ще се отрази като цяло на живота.То без това има тенденция да се продават печките, сега ще скокнат до небесата Андро, кабела ти е запазен, само требе да ми напомняш периодично да ида го взема
              Според моята логика цените на "печките" ще паднат ... ще скокнат опитите за продажба ... не злорадствай, защото "пазарната икоонмика" в БГ следва някакви странни закони и нищо чудно пръ***та да полети към небесата ... ако транспортните фирми решат да минат на мИтан Емо, напомням ти за кабела ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

СКив ся, като скокне метанЯ не ми се мисли, колко ще са бензина и нафтата.Пък и метан сектата мислим да произвеждаме сами метан Мрън - пак се заоблачи ...аа тва било спам темата
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Пък и метан сектата мислим да произвеждаме сами метан
                  Производството е лесно ... само трябва да се спазва подходящ хранителен режим Съхранението и зареждането в бутилки не съм го измислил още в домашни условия ...

Коментар

Ами мисли, че ако знаеш дизел как върви на метан ......Само оня снощния липсва да те погне на тема фъсня
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Кой тоя снощния?Ямболския или старозагорския сектант?

Коментар

Оня с Капохода.Старозагорския е в депресия
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ти гледай аз да не свирна на хасковския да те погнем тебе на тема "сажди" ...

Коментар

Хаха, него го бях забравил, то убу ама съотношението за момента е 3:1.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Оня с Капохода.Старозагорския е в депресия
                              Абе не съм в депресия бе.Просто мразим да съм дневна смяна.Да живее метана и Любо Ганев.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Любо Ганев е пич голЕм Виваком и те
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X