Е понякога се случват и такива неща .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Immortal написа:Аз тамън се бях навил да се разходя и ми дойдоха гости. Съжалявам!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
В България за мен съществуват само 4 места за преминаване на Балкана.Автомагистрала Хемус.ХаинбоазПетолъчката-Котел-Омуртаг или Сливен-Котел-ОмуртагСлънчев бряг - Обзор.През лятото бих минал и през Троян-Кърнаре.Не знам що, но нещо не я долюбвам тая Шипка и това си е. Все нещо е разкопана, все нещо й правят, все не е наред... завой до завой, кола до кола...Хаинбоаз може и да е по-натоварен, но в по-голямата си част е с три платна и тировете не пречат.
Коментар
-
И аз попътувах малко - София - Пловдив - В.Търново и обратно.На отиване се отклоних след Стара Загора през Ягода - пътят се оказа ужасен при все че декември го пътувах и се ядваше. За това на връщане карах по подбалкансия и след това към Стара Загора. Иначе на новия участък от Хаинбоаз видях вече 1-2 дупки - почва се и той ...
Коментар
-
Immortal написа:В България за мен съществуват само 4 места за преминаване на Балкана.Автомагистрала Хемус.ХаинбоазПетолъчката-Котел-Омуртаг или Сливен-Котел-ОмуртагСлънчев бряг - Обзор.През лятото бих минал и през Троян-Кърнаре.Не знам що, но нещо не я долюбвам тая Шипка и това си е. Все нещо е разкопана, все нещо й правят, все не е наред... завой до завой, кола до кола...Хаинбоаз може и да е по-натоварен, но в по-голямата си част е с три платна и тировете не пречат.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Аз реших да мина през Шипка ... ще мина и през Етъра, и през храм - паметника ... не че не сме ходили, но сина събира магнитчета за хладилник ... А после Казанлък и Старосел ...И да се похваля:Климатика работииии ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар