Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е понякога се случват и такива неща .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Андроооо, метаново прокляти е това
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Недей така, че тъкмо ти свалих дизеловото проклятие ...
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Аз тамън се бях навил да се разходя и ми дойдоха гости. Съжалявам!

Коментар

Immortal написа:
            Аз тамън се бях навил да се разходя и ми дойдоха гости. Съжалявам!
            На Старосел ще се видим ... аз мисля да си направя екскурзийка ... не съм водил децата на Казанлъшката гробница, после могилата на Старосел и чак тогава ще се настаняваме в Бело камъне ... само се чудя откъде да мина:Хаинбоаз или Шипка?
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

В България за мен съществуват само 4 места за преминаване на Балкана.Автомагистрала Хемус.ХаинбоазПетолъчката-Котел-Омуртаг или Сливен-Котел-ОмуртагСлънчев бряг - Обзор.През лятото бих минал и през Троян-Кърнаре.Не знам що, но нещо не я долюбвам тая Шипка и това си е. Все нещо е разкопана, все нещо й правят, все не е наред... завой до завой, кола до кола...Хаинбоаз може и да е по-натоварен, но в по-голямата си част е с три платна и тировете не пречат.

Коментар

А от Гурково до Казанлък как е пътя?

Коментар

Идеалка е целия подбалкански път.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз попътувах малко - София - Пловдив - В.Търново и обратно.На отиване се отклоних след Стара Загора през Ягода - пътят се оказа ужасен при все че декември го пътувах и се ядваше. За това на връщане карах по подбалкансия и след това към Стара Загора. Иначе на новия участък от Хаинбоаз видях вече 1-2 дупки - почва се и той ...

Коментар

За Хаинбоаза, Иго и Сайджик прекарват през Ягода - голяма грешка, през Тулово трябва п.с. ако си ползвал Нави де
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
                        В България за мен съществуват само 4 места за преминаване на Балкана.Автомагистрала Хемус.ХаинбоазПетолъчката-Котел-Омуртаг или Сливен-Котел-ОмуртагСлънчев бряг - Обзор.През лятото бих минал и през Троян-Кърнаре.Не знам що, но нещо не я долюбвам тая Шипка и това си е. Все нещо е разкопана, все нещо й правят, все не е наред... завой до завой, кола до кола...Хаинбоаз може и да е по-натоварен, но в по-голямата си част е с три платна и тировете не пречат.
                        Дидо, Троян - Кърнаре миналото лято на места беше пълен ужас, Шипка за мен е много приятен проход :D.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Емо, бих ти препоръчал, като си купуваш части (рейка за ГИ) да уточняваш, че става въпрос за човек с високи изисквания ... евтинджоси на непретенциозните

Коментар

Вече нямам вяра никому !
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Освен че през Ягода те прекарва и през обиколен път на Гурково. Аз го знаех понеже вече съм минавал от там. Миналата година пътят беше много по добре.Навръщане минах през Тулово обаче - то има дупки които няма как да заобиколиш даже. И Стара Загора че изпуснах отбивката и минах през града

Коментар

Аз реших да мина през Шипка ... ще мина и през Етъра, и през храм - паметника ... не че не сме ходили, но сина събира магнитчета за хладилник ... А после Казанлък и Старосел ...И да се похваля:Климатика работииии ...

Коментар

Working...
                                X