Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Maй спинкат вече, и аз отивам натам
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Аз само наминавам, да видя кой няма да пие по-вече и кой няма да пие по-малко. Кой ще замезва повечко и кой по-малко!

Коментар

:D :D
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

///// написа:
          Аз само наминавам, да видя кой няма да пие по-вече и кой няма да пие по-малко. Кой ще замезва повечко и кой по-малко!
          Две мастики със салатка край морето как ти се видят? На мен мнооо добре ми дойдоха.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз удрям вече втората бира... двулитрова. Генерална подготовка за Милеви скали. Абе, мой - неделята към Несебър ще мърдаш ли?

Коментар

///// написа:
              Аз удрям вече втората бира... двулитрова. Генерална подготовка за Милеви скали. Абе, мой - неделята към Несебър ще мърдаш ли?
              Ще стискам кинти за Милеви скали,па и му се нагледах на тоя Несебър.А и хората с които искам да се видим ще бъдат и на Милеви скали.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                Ще стискам кинти за Милеви скали,па и му се нагледах на тоя Несебър.А и хората с които искам да се видим ще бъдат и на Милеви скали.
                Това е страхотна новина! Радвам се да го чуя! Значи и аз ще стискам кинтите за Милеви живот и здраве.

Коментар

///// написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Това е страхотна новина! Радвам се да го чуя! Значи и аз ще стискам кинтите за Милеви живот и здраве.
                  После да не чувам приказки ,че заради мен не си отишъл до Несебър. Метам се у леглото,че ме чакат вече.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оди, леги! Ще се видим на Милеви скали.

Коментар

Колеги, мисля аз да се пробвам първо, но в случай че нещо ме възпрепятства, дали тук се намира някой добронамерен Колега от Бургас, който да ми помогне да си преправя ел. инсталацията на Фиат Браво’99.Тоест някой приложил инструкциите от тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...sc&start=0Аз се намирам в град Бургас.Благодаря за вниманието
                      Fiat Bravo 1.9 TD, 75
                      1999 г

Коментар

к’во става момчета е са един джигит с голфу за малко да го отнеса, деба и копелдаците сечат по пет ленти и изобщо не се оглеждат
                        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

завърнахме се я да се преброим кой е тук
                          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Преди малко се прибрах бях към Смолянския край във едно село Стойките

Коментар

Хах кой си продава задното стъкло за реклама ? )) Евала не бях се сетил http://plati5.com/Advertising/87/%D0...BE%D0%BB%D0%B0
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

харесах ино Мазерати Куатро порти , обаче като прочетох това "Предното и задното окачване е с двойни носачи, с функции "Antidive" и "Antisquat" геометрия. Това не позволява на предния край потапяне при спиране и задния край, клякане при ускорение."се отказах....то не ти ли е да прикляка задницата като натиснеш газта
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X