Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поне ние тук нямаме чак такива проблеми с трафика, само около 17 часа Интересна е работата ти
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

:D Ам то и тук в 17:00, ако трябва да прекосяваш София си е кофти...Отивам да си сипя още една ментичка и ще се потапям в леглото...Кака Ирка къде се е покрила?.Да не се спотайва, ами ако е в състояние да чете и пише( ) да се отрази тука...

Коментар

Лека
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

:D Лека и на теб!

Коментар

EEeee, Цецкооооо, пенсийо такава, ко е туй лягане с кокошките? Аз с ментите съм доста напред, ама вече ми разкараха... След малко ще полягвам и аз. Айде и от мен лекар ви с нож!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

С тез менти незнам докъде ще я докарате. Я малко по-сериозно по въпроса! Аз вчера далдисах да си извадя малко мидички! Малииии... преядох - пуста лакомия.

Коментар

Има ли буднии :D

Коментар

Има, има пак се очертава нощна буря :D
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Аз съм нощна смяна ,така че съм на линия...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

И мене сън не ме хваща,както винаги ...
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Не ,не...Аз съм на работа...
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                          Princo написа:
                          Не ,не...Аз съм на работа...
                          Тва е една малка и незначителна подробност.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Бих казал - Да... Ама ,като се прибера утре ,смятам да си отспя...Въпреки че ,не е същото ,като спиш през деня... Но нощната смяна си има предимство - седим по цяла нощ във форума и следим за нередности...

Коментар

Princo написа:
                              Тоз па и тоз, с неговите "безсъници в Сиатъл"... Ейййй, тва да искаш да спиш и да не можеш...е мноо гадно!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Predatorsi написа:
                                Бих казал - Да... Ама ,като се прибера утре ,смятам да си отспя...Въпреки че ,не е същото ,като спиш през деня...
                                За това колега си купуваш биричка и преди сън пийваш една
                                браво 1.6 16v 1997 103hp
                                колкото повече,толкова повече

Коментар

Working...
                                X