Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добро утро на всички,който са будни,а пък спящите,ади ставаите бе,обяд стана. Пълнолуния ли? Няма такива чудеса при мене,лягам и ако не веднага,то почти веднага съм умрял :D :D .Мен ме тормози само жегата,немога да се наспивам добре и макар че съм спал поне 8ч нон-стоп,се събуждам като мачкан от валяк.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Уфф, пълнолуния-мълнолуния...всичко ми действа на мен, особено и ако през деня някой ми е вдигнал кръвното...съвсем става мазало.Отвратително е това усещане да ставаш сутрин от леглото като пребит. Все едно си разтоварвал ТИР с тухли четворки цяла нощ!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Добро утро и от мен!Каква смятате да е вършите днес. :D

Коментар

Малко пране, малко четене, малко спане, малко телевизия...ей такива ми ти тривиални неща.
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Малко пране, малко четене, малко спане, малко телевизия...ей такива ми ти тривиални неща.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=rgMpN8MU03U Поздрав за тези които не спят!

Коментар

Ох...Най-после една мързелива неделя.От кога го чакам този ден,нямате си на представа.
                Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

MOLOTOV написа:
                  http://www.youtube.com/watch?v=rgMpN8MU03U Поздрав за тези които не спят!
                  Mного готина песничка. Аз съм на точка 2 от дневния ред - демек, четене. Иначе казано, мързелувам.
                  Ванга

Коментар

Снощи и аз не можах да спя много, а днес изгорях много
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.
                      Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

От началото на седмицата вече четвърти човек ми предлага едни милиони лири стерлинги на служебната електронна поща. Как да ги разкарам, като всяко следващо писмо идва от различен "доктор по икономика", който иска да открадне 40 % от парите на умрял клиент!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

kal0yanch40 написа:
                          Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.
                          С тия очила само ще си навредиш на очите.Търси си нещо качествено по оптиките,дай некой лев повече,но си пази очите.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ако си решил да купуваш очила за 15 лв., по-добре си купи една опаковка "Зайо Байо" с подарък. Може да улучиш очила за без пари.Ако искаш очила си вземи някакви читави, но не от морето (плажа). Там са боклуци и ако обърнеш внимание на всички има лепенка UV400!Потърси си добри очила със стъкла! Цените им започват от 30-40 лв., а сравнително добри са около 80-90 лв.Стъклото не пропуска ултравиолетовите лъчи. Когато сложиш тъмни очила, зеницата на окото се отваря повече и ако очилата не елеминират ултравиолетовите лъчи, то UV-лъчите ти сасипват очите
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

kal0yanch40 написа:
                              казаха ми, че в ловно-рибарските магазини продавали Полароид - уж оригинални с УВфилтър на много прилични цени. 15-30 лева... не съм проверявал, щото моите с диоптъра съм им направил 15% затъмнение и ме устройват...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Добри очила са! Можеш да ги ползваш и за шофиране и за риболов, защото имат поляризация. С тях се вижда идеално през предното стъкло на автомобилите зад теб, защото премахват отблясъците.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X