Добро утро на всички,който са будни,а пък спящите,ади ставаите бе,обяд стана. Пълнолуния ли? Няма такива чудеса при мене,лягам и ако не веднага,то почти веднага съм умрял :D :D .Мен ме тормози само жегата,немога да се наспивам добре и макар че съм спал поне 8ч нон-стоп,се събуждам като мачкан от валяк.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Уфф, пълнолуния-мълнолуния...всичко ми действа на мен, особено и ако през деня някой ми е вдигнал кръвното...съвсем става мазало.Отвратително е това усещане да ставаш сутрин от леглото като пребит. Все едно си разтоварвал ТИР с тухли четворки цяла нощ!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
От началото на седмицата вече четвърти човек ми предлага едни милиони лири стерлинги на служебната електронна поща. Как да ги разкарам, като всяко следващо писмо идва от различен "доктор по икономика", който иска да открадне 40 % от парите на умрял клиент!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.
Коментар
-
Ако си решил да купуваш очила за 15 лв., по-добре си купи една опаковка "Зайо Байо" с подарък. Може да улучиш очила за без пари.Ако искаш очила си вземи някакви читави, но не от морето (плажа). Там са боклуци и ако обърнеш внимание на всички има лепенка UV400!Потърси си добри очила със стъкла! Цените им започват от 30-40 лв., а сравнително добри са около 80-90 лв.Стъклото не пропуска ултравиолетовите лъчи. Когато сложиш тъмни очила, зеницата на окото се отваря повече и ако очилата не елеминират ултравиолетовите лъчи, то UV-лъчите ти сасипват очитеНяма начин да няма начин!
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар