аде да бягаме на загорка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Т’ва беше вица на месеца !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:План графика е проверен, само Васкони ще ме тормози след 4 мин да му оправям копчетата на прозорците :DДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Irka_fihi написа:Добро да е! :D Аз знам къде се намирам - кв. Овча купел, гр. София. Имам да свърша малко работа и после мисля да се отдам на мързееееееееел!Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Тия от БТВ дават някакъв репортаж за неграмотните тийнейджъри и за това, че разни фактори им влияят, в следващия момент казват, че някакъв готвач ще ни обясни нещо, с думите "Шеф еди-кой-си", и надпис долу: "Chef Иван Иванов" (примерно име). Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Почти като крадецът вика "Дръжте крадеца!".
Коментар
-
ogi28b написа:Тия от БТВ дават някакъв репортаж за неграмотните тийнейджъри и за това, че разни фактори им влияят, в следващия момент казват, че някакъв готвач ще ни обясни нещо, с думите "Шеф еди-кой-си", и надпис долу: "Chef Иван Иванов" (примерно име). Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Почти като крадецът вика "Дръжте крадеца!".Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар