Гарантирам ти, че ако пробваш Лагавулин доволен ще останеш! Малко е тежичко, не е за всеки, но е доста по качествено от Чивас!Ирка - тръгвам! Ама розето сама ще си го пиеш, че само това ми остава и съм си нокаут!
Лагавулин е сингъл молт (една реколта ечемик, малцован и сварен), а това на снимката е отлежавало 21 години във водите на езерото Лагавулин (от където е и името) в опушени на торф бъчвички от френско шери. Чиваса, дори 12 годишният е от добре подбрани реколти малцови уискита, като отлежаването е пак в бъчвички от шери, но на рафтове . Лагавулин има специфичен "пушен" аромат и много мек вкус, докато чивас си е "стандартен" скоч за някои неразбиращи...
Некой ако ще идва на вечеря - да идва! Пилешки бутчета с ориз на фурна, пилешки дробчета по селки в гювече (демек, пак на фурна) и мисля да врътна едни бутер банички с яйца и сирене.П.С. Салатата и пиенето - от вас! ...аааа, и десерта!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Некой ако ще идва на вечеря - да идва! Пилешки бутчета с ориз на фурна, пилешки дробчета по селки в гювече (демек, пак на фурна) и мисля да врътна едни бутер банички с яйца и сирене.П.С. Салатата и пиенето - от вас! ...аааа, и десерта!
Запази банички, утре ще ходя до Ботевград Пък София не е много далеко
Да ви помоля за малко помощ! Никъде в нета не виждам e-mail за връзка с централния офис на аптеки Марешки. Така ще ги наглася тия от Марешки във В.Търново, че не е истина. 1 година и повече ги търпя, търпя, ама днес преля чашата и смятам да пиша e-mail!
Василе, тоя номер дето вчера ни скроихте ..... нито твоя милост, нито Бумара, нито Принкича, рожденника и той като рече , че няма да ходи ....... да киснем в дъжда 30 мин.Егати сбирката беше. 2 души с една кола.Като избираш семейна кола, обещавам да ти избера най-"здравата"
Коментар