Иване, Лагавулин е класика, а е и ембаргово за България. Ако ми намериш една бутилка от посоченото от колегата - лично аз ще ти я заменя за тоя купаж на Чивас Брадърс.
Баааааси чревоугодниците сме се събрали тука!От обяд се почва с наздравиците ... rebel, немаш никви ядове! Имам мноого пресен лук, ама домашен, отгледан в двор , от мама и аз обичам много лук и ръгам по много, тъй че ...мое да наминеш за обяд! ...Розето от теб, обаче!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Аз наблягам на изпробвани и харесани неща. За т’ва писах, че предпочитам Чивас.Нямаш си на идея колко пъти като сме били на заведение с Irka аз си вземам нещо пробвано и сигурно, а тя експериментира с менюто и май май в повечето случаи остава разочарована.
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
И аз много ги обичам, но не съм готвила досега, щото освен мен няма кой да ги яде, ама ...ми се приядоха и ще си забъркам. :D Пък за пиенето - на кой кога му е кеф! Едни от сутринта, други от обяд ... нема лошо!
Ванга
Гарантирам ти, че ако пробваш Лагавулин доволен ще останеш! Малко е тежичко, не е за всеки, но е доста по качествено от Чивас!Ирка - тръгвам! Ама розето сама ще си го пиеш, че само това ми остава и съм си нокаут!
И аз много ги обичам, но не съм готвила досега, щото освен мен няма кой да ги яде, ама ...ми се приядоха и ще си забъркам. :D Пък за пиенето - на кой кога му е кеф! Едни от сутринта, други от обяд ... нема лошо!
Че аз въобще няма да ти дам да се доближиш до него!!! П.С. Лафът е "Едни пият от радост, други от мъка, а трети - от сутринта." (или от шишето, съм чувала като вариант)
Ванга
и аз ги ям ама милото Не и се ограничавам с дробчетата
Айде да поздравя всички пияници, чревоугодници и тем подобни с т’ва парче, че мноу ме кефи и се слуша поне по веднъж на ден:http://www.youtube.com/watch?v=n-Gg1V3gZmc...ама колоните на ...поне 30!
Ванга
Коментар