Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и за Боби да помислим малко. Па дано се сети да ни остави малко за , те така за мезенце.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Охх....колко мършичка имаааа Ся ще ме караш преди изпита да ходя да ям, че може и да умра по време на изпита

Коментар

fihi написа:
        Аз бих предпочел те т’ва.
        Иване, Лагавулин е класика, а е и ембаргово за България. Ако ми намериш една бутилка от посоченото от колегата - лично аз ще ти я заменя за тоя купаж на Чивас Брадърс.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Баааааси чревоугодниците сме се събрали тука!От обяд се почва с наздравиците ... rebel, немаш никви ядове! Имам мноого пресен лук, ама домашен, отгледан в двор , от мама и аз обичам много лук и ръгам по много, тъй че ...мое да наминеш за обяд! ...Розето от теб, обаче!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Аз наблягам на изпробвани и харесани неща. За т’ва писах, че предпочитам Чивас.Нямаш си на идея колко пъти като сме били на заведение с Irka аз си вземам нещо пробвано и сигурно, а тя експериментира с менюто и май май в повечето случаи остава разочарована.
            Manowar - Татко

Коментар

Ейййййййй здравейте бре, айде и аз да се включа........много алкохол много нещо много раничко бре хорицаотносно дробчетата -обожавам ги

Коментар

Sandra написа:
                Ейййййййй здравейте бре, айде и аз да се включа........много алкохол много нещо много раничко бре хорицаотносно дробчетата -обожавам ги
                Никога не е късно да станем за резил.От да е рано? Рано пиле, рано пее.
                Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                  Sandra написа:
                  Никога не е късно да станем за резил.От да е рано? Рано пиле, рано пее.
                  ако питаш мъжо ’наиш ли колко е рано? Той от нощна и спинка като бебе, добре че и бебето спинка че и аз да си почина малко

Коментар

И аз много ги обичам, но не съм готвила досега, щото освен мен няма кой да ги яде, ама ...ми се приядоха и ще си забъркам. :D Пък за пиенето - на кой кога му е кеф! Едни от сутринта, други от обяд ... нема лошо!
                    Ванга

Коментар

Гарантирам ти, че ако пробваш Лагавулин доволен ще останеш! Малко е тежичко, не е за всеки, но е доста по качествено от Чивас!Ирка - тръгвам! Ама розето сама ще си го пиеш, че само това ми остава и съм си нокаут!
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Irka написа:
                        И аз много ги обичам, но не съм готвила досега, щото освен мен няма кой да ги яде, ама ...ми се приядоха и ще си забъркам. :D Пък за пиенето - на кой кога му е кеф! Едни от сутринта, други от обяд ... нема лошо!
                        ....трети от мъка :D
                        Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

rebel написа:
                          Ама розето сама ще си го пиеш...
                          Че аз въобще няма да ти дам да се доближиш до него!!! П.С. Лафът е "Едни пият от радост, други от мъка, а трети - от сутринта." (или от шишето, съм чувала като вариант)
                          Ванга

Коментар

rebel написа:
                            Гарантирам ти, че ако пробваш Лагавулин доволен ще останеш! Малко е тежичко, не е за всеки, но е доста по качествено от Чивас!
                            Загърбвам и двете, ако на масата има домашна Ракийка със убава салатка.
                            Manowar - Татко

Коментар

Irka написа:
                              и аз ги ям ама милото Не и се ограничавам с дробчетата

Коментар

Айде да поздравя всички пияници, чревоугодници и тем подобни с т’ва парче, че мноу ме кефи и се слуша поне по веднъж на ден:http://www.youtube.com/watch?v=n-Gg1V3gZmc...ама колоните на ...поне 30!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X