Ирке, на мен преди година и нещо клиент с детето си към мен се обърна с "Чичко" ... Подивях! Пък за теб е нормално леличка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka написа:Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека.
Коментар
-
coolboby написа:Irka написа:Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Добро да е! вече второ кафе пия и ми е едно таквоз умряло.Па работа има за целия китайски народ, ама ние нали не си мразим шефа.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
curko написа::D мда, моя си го обичам прекалено много, затова гледам да не пипам нищо служебно , само кафето. Имам и толкова други неща да свърша...Накой да даде идея как да си преборя мързела...скоро трябва да предавам дипломна работа, а съм още на първа страница, първи ред, първа дума...Manowar - Татко
Коментар
-
curko написа::D Добро утро!, макар и работно"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
:D мда, с мързела оправия няма.Откак се помня съм все така- малко преди последния срок, хайде всичко на юрош. Ама ко да праиш, важното е да се вместим в срока . Тва с презентациите ми е до болка познато- пращат ме на семинари, хем на хубави места, а аз вместо да си карам кефа там вися в стаята и правя презентации като луд, щото не съм намерил време преди това
Коментар
-
От мързел не се мре, само се тегли.Manowar - Татко
Коментар
-
Мързели, айде стига сте спамили спам-темата ... За леля Ирка се отнася най-вече ...Irka написа:Хвалба/оплакване - тази сутрин кантарът отсече 60.0кг. Още един килограм надолу! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Като ученичка в гимназията бях толкова!!!Оплакване - тия лекари ...думи нямам! Единият предписва лекарства и казва, че трябва да се пият поне месец-два ( за единия проблем), а другият : -"Ами ...то тия лекарства могат да обострят другия проблем". И ко прайм???I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Леля ти Ирка почива днес и може да си спамиииииии на воляяяяяяяя! Ако може някой друг да ми свърши работата...че аз така най-обичам! Цял живот все някой друг ми върши работата.Тииии, Василев, изгледа ли си филма снощи или се трупяса до Надето?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар