Срамен труд нема, мен не ме е срам, че съм мил, мел, с парцал бърсал!И да за показно е било, ама те не прифащат, ама ич то да е такова, да им го набиеш, ма то е акъл
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Ааа, да бе, разбрах те! А твойто момиче ... трябва да е вече в леглото! П.С. Василев, то тва написано на китайски, бе!П.С.С. Дима, споко, попаднал си където трябва.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ааа, да бе, разбрах те! А твойто момиче ... трябва да е вече в леглото! П.С. Василев, то тва написано на китайски, бе!П.С.С. Дима, споко, попаднал си където трябва.
Явно съм научил китайски без да разбера ... много ясно си е написано ... мойто момиче В леглото е мойта жена ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Хм, тва "мойто момиче" ...от твоята "уста" не "звучи" никак зле! Я и ти си признай колко бири опатка! Последното ... айде нема да "разсъждавам на глас". Ся ша ме подкараш в чата, нали?
Ванга
Хм, тва "мойто момиче" ...от твоята "уста" не "звучи" никак зле! Я и ти си признай колко бири опатка! Последното ... айде нема да "разсъждавам на глас".
Бирите са 3 до 7 ... Момиче си, к`во, вятър те вей на бял кон ... в Рим Имам филм за гледане ... иначе те опатквах в чата ... Джон Картър от Барзум ме чака ... сори
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал).
Ванга
Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал).
Виж с`я, лельо Ирке, Рим си е Рим ... т`ва робиня или куртизанка не е важно, важното е Рим ... да го еВа, Николай ми влияе зле, много пцувам ... с`я съм натаралянкан и не ми се пишат статии ...Лека, мека и мокра на всички!
Ти паааа, ся ли се сети, че Николай ти влияе зле??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 То онова ...до каквото се докосне - го разваля! Не че при теб има много ...П.С. Никииии, и аз те обичам, баце!
Ванга
Коментар