Срамен труд нема, мен не ме е срам, че съм мил, мел, с парцал бърсал!И да за показно е било, ама те не прифащат, ама ич то да е такова, да им го набиеш, ма то е акъл
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka написа:Ае, некой да знае ...как от фейсбук да кача снимки тук?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Irka написа:Ае, некой да знае ...как от фейсбук да кача снимки тук?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:avvasilev написа:Irka написа:Ае, некой да знае ...как от фейсбук да кача снимки тук?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Irka написа:Хм, тва "мойто момиче" ...от твоята "уста" не "звучи" никак зле! Я и ти си признай колко бири опатка! Последното ... айде нема да "разсъждавам на глас".I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал)."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал).I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ти паааа, ся ли се сети, че Николай ти влияе зле??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 То онова ...до каквото се докосне - го разваля! Не че при теб има много ...П.С. Никииии, и аз те обичам, баце!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар