Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хора, кво направихте вий!!!, бензина да не е за пиене?!, само сажди и газове...

Коментар

Ай стига с тез сажди ве.Само алтернативните горива.Да живей!!! Апропо Добър вечер и от мене.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Пфуууу подкрепление най-накрая.Митак, лееееееееееекинко съм ти сърдит, шЪ знаиШ
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сега какво, ще си мерим шпагите ли?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
            Пфуууу подкрепление най-накрая.Митак, лееееееееееекинко съм ти сърдит, шЪ знаиШ
            Еееееее знаех си,че така ще стане.Накрая аз съм виновен....И ся кво намалиха дизела с 2 стинки и дизеляците почнаха да навдигат глава.
            FIAT BRAVO 1.6
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

:D почнаха да припушват

Коментар

Здравейте, Бандатааааа!

Коментар

Коментар

Японски някой знае ли ?Че всеки ден си говоря с Ко’ши’Ям и все не се разбираме
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз само китайски знам -уй пий чай.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Окадихте ми живота с тез сажди бре ...
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айде и който не слуша ей тва става с лаптопа му. http://www.youtube.com/watch?v=Jq9hq...eature=related
                          FIAT BRAVO 1.6
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Princo написа:
                            Баце, ако искаш вярвай, още не мога да свикна , че си в Зарата.Аре лека от мен, таз вечер раничко
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Princo написа:
                              Баце, ако искаш вярвай, още не мога да свикна , че си в Зарата.Аре лека от мен, таз вечер раничко
                              На моменти и аз не мога !
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Добър вечер метанисти, бензинджии и на нас саждите
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X