Верно ли вдигали нафтата с 20 на 100 ? Ся е момента да злорадствам ама малко, щото промишлеността работи на дизел и ще се отрази като цяло на живота.То без това има тенденция да се продават печките, сега ще скокнат до небесата Андро, кабела ти е запазен, само требе да ми напомняш периодично да ида го взема
Верно ли вдигали нафтата с 20 на 100 ? Ся е момента да злорадствам ама малко, щото промишлеността работи на дизел и ще се отрази като цяло на живота.То без това има тенденция да се продават печките, сега ще скокнат до небесата Андро, кабела ти е запазен, само требе да ми напомняш периодично да ида го взема
Според моята логика цените на "печките" ще паднат ... ще скокнат опитите за продажба ... не злорадствай, защото "пазарната икоонмика" в БГ следва някакви странни закони и нищо чудно пръ***та да полети към небесата ... ако транспортните фирми решат да минат на мИтан Емо, напомням ти за кабела ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
СКив ся, като скокне метанЯ не ми се мисли, колко ще са бензина и нафтата.Пък и метан сектата мислим да произвеждаме сами метан Мрън - пак се заоблачи ...аа тва било спам темата
Пък и метан сектата мислим да произвеждаме сами метан
Производството е лесно ... само трябва да се спазва подходящ хранителен режим Съхранението и зареждането в бутилки не съм го измислил още в домашни условия ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар