Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

curko написа:
    Има ли будни?
    Даже някои работят
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
      curko написа:
      Има ли будни?
      Даже някои работят
      Eeeее за теб отпуска няма ли.curko честит рожден ден и от мен на патерица да си жив и здрав и много успехи.Я ми кажете на Типото верно ли разшерителния съд върви със радиаторът.Спука се разшерителния съд и майстора ми вика че вървял със него съответно нов радиатор

Коментар

Искам, ама засега няма
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

:D Мерси Митак, да се връща!!!Виж в АХМ за твойта година дали е заедно или са поотделно...Ако има вариант да се лепи, въпреки, че не знам до колко е вариант това...Кат заприказвахте за отпуск...леле, аз нямам никакво време...планувал съм нещо, само дет шефа още не знае , време не остана, как ще реагира хич и не смея да си мисля.Утре пак на тежка командировка...ако карам така до нова година съм чукнал 100 кила

Коментар

curko написа:
            :D Мерси Митак, да се връща!!!Виж в АХМ за твойта година дали е заедно или са поотделно...Ако има вариант да се лепи, въпреки, че не знам до колко е вариант това...Кат заприказвахте за отпуск...леле, аз нямам никакво време...планувал съм нещо, само дет шефа още не знае , време не остана, как ще реагира хич и не смея да си мисля.Утре пак на тежка командировка...ако карам така до нова година съм чукнал 100 кила
            И твойта не е лесна :D.Проблема си го реших със 150лв за нов радиатор и разшерителен съд . Дано до утре е готова че обикалям със старото куче. http://wartbi.snimka.bg/automobiles/...9.24386099.big

Коментар

Ехеее, голямо куче Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
              Más vale tarde que nunca
              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                Ехеее, голямо куче Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                Налиии пак спасява положението.

Коментар

Искам да карам такова, че да спрат да ми се пречкат разни ***
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

mitaka 23 написа:
                    curko написа:
                    И твойта не е лесна :D.Проблема си го реших със 150лв за нов радиатор и разшерителен съд . Дано до утре е готова че обикалям със старото куче. http://wartbi.snimka.bg/automobiles/...9.24386099.big
                    АААААА,на това му се вика машина.Че с лети джанти и затъмнени джамове.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Alisiq написа:
                      Искам да карам такова, че да спрат да ми се пречкат разни ***
                      За да спрат да ти се пречкат ще ти дам джипа http://wartbi.snimka.bg/automobiles/...2.22985090.big .Април месец го докарах на самоход от София. Само че като вали вътре трябва да си със чадър

Коментар

Голям звяр е този, не знам дали ще мога да го карам, но наистина който ме срещне, ще има респект Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Няма нищо сложно само че е със 3 скорости.

Коментар

здравеите колеги можели дви попитам от каде мога да получа лепенка на ФИАТ онази краглата налия знаите,благодаря предварително

Коментар

Например като се свържеш с МЕН! Ако си от Сливен наистина.
                              ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                              ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                                Например като се свържеш с МЕН! Ако си от Сливен наистина.
                                Не искам да се заяждам, ама освен един стикер може да му дадеш и някакъв правописен речник
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X