Най си е Джак или черно Джони.Ама като няма и ракийката върши работа,каквато и да е.
...и такова не пия, ако ще и 300-годишно да е. Дима, само ти го виждаш така, бе приятелю, ама ми се струва, че халюцинираш... Я си признай на колко ракии си!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Абе и аз го виждам 255 предупреждения...Ама най си ме кефи Jameson... и домашняка...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Мисля, че оглавявам класацията за най-много предупреждения (Ракиите по някой път може и да доведат до такова нещо )
Ааааааа, не, не, ще ме извиняваш, ама мъжът ми ( fihi) също е имал толкова! Съвпадение ли е, не е ли...един Господ знае! Я па...обичам вината (червени, бели и Розе), мастика ( с мента или без) , чат - пат джин с мента, а сегаааа......съм на мента със спрайт и леддд... ...много станаха ментите... П.П. Правя генерална репетиция за морето!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Ще се алкохолизираме само от говорене :D Ама като сте почнали да разправяте за мешаници, мастика с мента(облачето) наистина е уникално, ама пробвайте Бира+Мастика(цвета е уникален ) - вкусно е.Има 1 проблем само - много те напива, ама мноого(повече от колкото си мислите) :D :D
Коментар