Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аааа, не сама, не се изразих правилно - 2 диванета, от които ще ми побелее косата! ...иначе, по принцип, никога не съм сама...
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      vaskoni_1980 написа:
      Irka_fihi написа:
      Оцеляваме, с единствената мисъл за морето! Добро утро, младежииииииии!
      къде ще ходите на море и кога?
      Oффф, не питай, че в последно време "море" е мръсна дума... Пак сме на Несебър за 10 дни, но се оказа,че първите 5 наистина ще бъда сама...Приемам всякакви посещения...както и да звучи!
      Може би да наминем.Свободни легла???
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ми...в базата нема! Ама квартири наоколо - бол!
        Ванга

Коментар

:D Добър вечер народе!.И тая командировка оцелях .Как е хавата?

Коментар

Irka_fihi написа:
            Аааа, не сама, не се изразих правилно - 2 диванета, от които ще ми побелее косата! ...иначе, по принцип, никога не съм сама...
            Вие май по рождение не сте сама, госпожице!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оооо, Цецко, наборе, прибра ли се? Много бърза тая командировка? Господин Василев, даже си нямате идея колко сте прав за последното си предположение. Неслучайно се твърди, че който си вземе жена Близнаци, все едно има цял харем - сутрин една, на обяд - друга, вечерта - трета... Спите ли, хора? А? Спите ли? На мен една хубава новина ми съобщиха тая вечер и няяяяма спане!
              Ванга

Коментар

Кина праите ве ора?Кина - Какво (Смолянски диалект )Нещо ,което чух наскоро... Камелия отишла да пее в Дом за душевно болни...Застанала на сцената и се провикнала на микрофона: Има ли лудиииииииииииииииии???
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

:DАй ся, Добро утро!.Има ли будни? :D

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Оооо, Цецко, наборе, прибра ли се? Много бърза тая командировка? Господин Василев, даже си нямате идея колко сте прав за последното си предположение. Неслучайно се твърди, че който си вземе жена Близнаци, все едно има цял харем - сутрин една, на обяд - друга, вечерта - трета... Спите ли, хора? А? Спите ли? На мен една хубава новина ми съобщиха тая вечер и няяяяма спане!
                    Все си мисля, че онзи пич от родопските села с двете жени и любовницата не е много за завиждане.Харемът е зло със стотици лица. Човечеца поне ги е избрал двете с еднакви имена, като викне Фатме, все някоя ще се обади...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Петък е
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                        Петък е
                        То добре,че е петък,но утре е събота и ме очаква довършването на инсталацията на село. Добре,че ще топна кайсийките в басейнчето поне.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Еееех, лесна вашта...аз се мъчих с некъв Абсолют тая вечер...малииии......3 вида салати...основно, десерти...а бе то...не е за разправяне!
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Еееех, лесна вашта...аз се мъчих с некъв Абсолют тая вечер...малииии......3 вида салати...основно, десерти...а бе то...не е за разправяне!
                            Еххх значи твойта по лесна след тоя гуляй!А ние тука с една мастичка и филмче да гледаме.Мъка,мъкааа!
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Тихо, беееееееее...как ми се пие мастика...ауууууууууу...
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Тихо, беееееееее...как ми се пие мастика...ауууууууууу...
                                Абе тва не е за малки деца.Или по-точно за хора с малки деца.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X