Аааа, не сама, не се изразих правилно - 2 диванета, от които ще ми побелее косата! ...иначе, по принцип, никога не съм сама...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:vaskoni_1980 написа:Irka_fihi написа:Оцеляваме, с единствената мисъл за морето! Добро утро, младежииииииии!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оооо, Цецко, наборе, прибра ли се? Много бърза тая командировка? Господин Василев, даже си нямате идея колко сте прав за последното си предположение. Неслучайно се твърди, че който си вземе жена Близнаци, все едно има цял харем - сутрин една, на обяд - друга, вечерта - трета... Спите ли, хора? А? Спите ли? На мен една хубава новина ми съобщиха тая вечер и няяяяма спане!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Кина праите ве ора?Кина - Какво (Смолянски диалект )Нещо ,което чух наскоро... Камелия отишла да пее в Дом за душевно болни...Застанала на сцената и се провикнала на микрофона: Има ли лудиииииииииииииииии???Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оооо, Цецко, наборе, прибра ли се? Много бърза тая командировка? Господин Василев, даже си нямате идея колко сте прав за последното си предположение. Неслучайно се твърди, че който си вземе жена Близнаци, все едно има цял харем - сутрин една, на обяд - друга, вечерта - трета... Спите ли, хора? А? Спите ли? На мен една хубава новина ми съобщиха тая вечер и няяяяма спане!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Еееех, лесна вашта...аз се мъчих с некъв Абсолют тая вечер...малииии......3 вида салати...основно, десерти...а бе то...не е за разправяне!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар