Преди малко се опитаха да купят от мен лаптоп с фалшива дебитна карта Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 А се зачудих защо като писках данни за гаранцияра ми даде направо лична карта (фалшива, защото имената съвпадаха с дебитната карта). Поно се разсъних :д
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
googo написа:Преди малко се опитаха да купят от мен лаптоп с фалшива дебитна карта Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 А се зачудих защо като писках данни за гаранцияра ми даде направо лична карта (фалшива, защото имената съвпадаха с дебитната карта). Поно се разсъних :дПосле какво стана
Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi))
Коментар
-
Първо идва момчето, разпитва ме, говорим си като въобще не се усъмних - 24-5 годишен, добре облечен и някъв пичага. Вика ще си помисля и ще се върна. Връща се, нави се да вземе мострата. Идва време да пиша гаранцията - питам за имена за гаранционната карта - даде ми направо личната карта. Явно, че не знаеше данните, но това чак сега го осмислих :D После пос терминала отхвърли транзакцията. УЖ ходи до банката да провери дали са му преведени парите - там били. Пак не иска терминала. Почна да се цупи, че трябва да се разкарва в жегата до банката отново... казах му като ходи направо да изтегли кеш и няма да има проблеми :D На личната карта данни съвпадаха с тези от дебитната карта. Но сега ми се върти в главата, че май на снимката там беше с шапка, което трудно би минало в МВР :Dпс: май навън е доста повече от обявените 33 градуса ...
Коментар
-
donnna написа:kal0yanch40 написа:Въпрос към бургазлий.От къде да си взема едни слънчеви очила.Днес се наканих да си взема,щото мернах в кауфланд,едни с метална рамка,UV400,не много тъмни,нито светли,абе перфектни.Тъкмо ще замахвам да ги слагам на главата и да си тръгвам,гледам стъклата криви,пък беше единствената бройка,от тоя модел и се отказах.Та да ме уриентирате към някъде,сергия,магазин,не търся нещо скъпарско,просто да ми върши работа до към 15-а лв.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ще огледам тук,там тия дни.Не искам да взимам от оптика,верно там със сигурност ще са качествено,но само защото са от оптика цената ще е завишена.Абе ще го измислим,някой лев отгоре няма да ме обърка.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
абе колеги... днес се здобих със нов съединител. И сега не мога да разбера нормално ли е или има проблем в колата(защото все пак до сега съм я карал със доста изтъркан съединител). Колата е писана на профилът ми. Оборотите сега са 900 на място, но качили прекалено бързо зацепва. Един път я изтървах, тоест пазтресе и огасна. Бащатата като я карал(понеже тоъ я закара до сервиза и я взе) вика че скоростите всякаш ги изкормваш. Съединитела като е натиснат до доло и пусна леко почвам да тръгвам. От всичко което казах, ако сте ме разбрали, има ли проблем в колата или просто не съм свикнал на новия съединител
Коментар
-
avvasilev написа:За да сме по темата - как ви звучи:Помощ за избор на силикон!Абстрахирайте се от факта, че аз съм от мъжки пол.Колега pecata нищо лично ,но много смешно изглежда...
Едва се въздържах да не напиша коментар в този дух...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:avvasilev написа:За да сме по темата - как ви звучи:Помощ за избор на силикон!Абстрахирайте се от факта, че аз съм от мъжки пол.Колега pecata нищо лично ,но много смешно изглежда...
Едва се въздържах да не напиша коментар в този дух...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар