Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Получих призовка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Получих призовка!

Колеги трябва ми съвет от патилите си .Днес ми донесоха призовка за явяване в МВР, а не знам за какво става въпрос. В призовката пише: "да се яви в качеството на" - за справка. Е това за справка не знам какво да очаквам. Призовката пише, че е по преписка еди кой си номер от дата 2010. И това още повече ме озадачи, от 2010 чак сега ме викат, а по какъв случай никой не знае, и никъде не пише. След като питах полицая, той ми каза бе ела не е за нищо страшно да те викаме. Нямам абсолютно никакви спомени през 2010 да съм имал разправии с полицията или пък някой да е ме е писал за свидетел. Единствената ми връзка с полицията е от преди 2 месеца, когато трябваше да пиша едно обяснение защо съм правостоящ и без билет в автобуса. Но то е от тази година, а призовката е от 2010. И единственото което се изисква от мен е да нося лична карта(така си пише).Дайте съвет какво да очаквам, и какво може да стане. Нещо в съд да ме викат или няма нищо страшно. Да не искат да се подписвам някъде, че тогава адвокат ще викам май .

Колега, викат те в МВР или те викат в КАТ ? Нарочно те питам. Мой познат го викаха в МВР, а се оказа че е нарушение на правилника за движение. Връчиха му една снимка с нарушението, плати си глобата и всеки по пътя си. Имай пред вид, че снимките от камерите по пътищата ги пращат до районните управления на МВР по местоживеене на собственика на колата. Ако не е това, сети се някакви дразги с комшии, някой да е подал оплакване срещу теб.Късмет и дано да е наистина "само за справка".
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Може и грешка да е. Шефа беше получил подобна призовка да се яви в Плевен. Звъня на дознателя и се оказа, че го викат във връзка с фирмата. Търсели собственика на някаква строителна фирма за измами. Изпрати им някаква заверена бележка, че фирмата не се занимава със строителство и това беше.
      In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Ами не свързано с КАТ. В призовката си пише в РУ-Полиция (аз го съкратих на МВР ) .Явно съм ви подвел с това. А иначе нямал съм проблеми, освен ако някой познат не ме е писал за свидетел в нещо без да ми каже . А под справка какво да разбирам, че работа с полиция съм си нямал.

Коментар

Колега мене ме накараха заради една тъпа призовка от Бургас да се върна чак в Бяла Слатина врачанско,че преди една година съм се бил разписал в качоеството си на свидетел на един акт на един манго за превишвна скорост трябва да съм бил умрял за да не ида иначе щели да ме екстрадират.... Отидох и какво да кажа само,че това е моят подпис даже и обвиняемия го нямаше Даже и билета отиване и връщане ми осребриха...е защото подпитах де ако си бях замълчал щях да олекна с 80 кинта. Та в общи линий каквото и да е по-хубаво се яви!!

Коментар

Аз, че ще отида ще отида, в това спор няма. Но проблемът е че в 11 часа имам много важна работа, а те ме искат в 9,30 там. Та мисля да отида малко по рано за да свършим по бързо(макар, че не знам какво искат от мен и колко ще се бавя). А възможно ли е да са объркали дата, и да не е от 2010 а от тази година.

Коментар

Получих призовка!

nelegalniq написа:
              Аз, че ще отида ще отида, в това спор няма. Но проблемът е че в 11 часа имам много важна работа, а те ме искат в 9,30 там. Та мисля да отида малко по рано за да свършим по бързо(макар, че не знам какво искат от мен и колко ще се бавя). А възможно ли е да са объркали дата, и да не е от 2010 а от тази година.
              Момчето , по-добре отложи работата иначе се вкарваш в неприятни ситуацийки . Отиди в уречения час , бъди любезен и ще приключите бързо..Успех ! Колегата цено добре те съветва също..С властта трябва да се отнасяш галантно..
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Най големият проблем е, че работата е неотложна и може да стане доста гадно . Ако не отида на призовката ще отнеса глоба, ако не отида на другото място, може да се окаже дооооста гадно за всичкия ми положен труд през годините. Утре ще отида и ще видя за какво толкова ме искат , и ще ви информирам какво е станало. Дано всичко мине както трябва .

Коментар

И мен преди година някъде ме викаха в районното и се оказа, че е за снимка от камера. Така че не се коси, сигурно не е нищо, кой знае колко страшно
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

След като призовката му я е връчил ПОЛИЦАЙ, което мен ме озадачава, едва ли е за КАТ. Откога полицията разнася призовки?

Коментар

Мен също ми е идвала призовка преди две години. Мойто беше свързано с това, че живея под наем, и там ми беше и адресната регистрация. Просто ги интересуваше дали наистина там живея, или се водя фиктивно .Глупавото беше че началничката се заяде, че ме е виждала и преди в районното . Та и това трябваше да се обяснявам, че за първи път влизам в него. Сигурно ме е взела за мезе.Та както казаха по-горе, едва ли е нещо страшно. Просто отиваш, любезен, обърснат , и ще свършите за нула време.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

гледай си работата в 11, щом е толкова важна. В крайна сметка тея смешковци може за всякакви простотии да си те привикват, когато искат. Не се шашкай толкова, в тази държава съвестните и редовните са преебани...
                        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                        Fiat Bravo'97 1,6 16v
                        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                          гледай си работата в 11, щом е толкова важна. В крайна сметка тея смешковци може за всякакви простотии да си те привикват, когато искат. Не се шашкай толкова, в тази държава съвестните и редовните са преебани...
                          Абсолютно.И аз съм на същото мнение. Ще отидеш, когато можеш.
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Получих призовка!

Аха ...и да му бъде съставен протокол за неизпълнение на полицейско разпореждане ..
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

а кога на тях ще им съставил протокол, че има по 10 обира на апарттаменти в квартала и няма нито един разкрит?аааааааааа и кога ще съставим един протокол на полицая, дето пиян се хакнал в пейка вчера? все такива въпроси ме вълнуват. А иначе аз съм съвестен и честен и се съобразявеам с хората, ама усещам, че май рядко и други се преебват като мен.
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X