Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Получих призовка!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и какво стана
    Power Under Pressure

Коментар

Стана една дебелаа . Отидох аз, ама те си ме пуснаха да си свърша работата. Обаче проблема е, че ме набеждават за едно счупено огледало на кола което не съм чупил. А причината да ме набедят е, че те викат общо 5 човека за този случай, от които единият съм аз(другите 4 ги познавам добре ма*ицата им). И за да се отърват някой от тези, биле казали, че са ме видели как аз го чупя. А аз не знам дали изобщо някой от нас е бил. Но съм сигурен че не съм аз. Казах на полицая че онези са се наговорили, а той ми отвърна че него не го интересува това. Също така ми каза че имало комшии който със сигурност могат да кажат кой е. Е да ама тези комшии са все дърти, а случката е станала късно през нощта на не осветено място. А аз минах покрай колата, и ако питат кой беше ще посочат най вероятно мене. Та какво да правя, полицая каза да избирам лесния начин и да си призная(е да ама не съм аз). Или по трудния начин и да се ходело по съдилища и насам натам. Ако си призная какво ще искат от мен. Или ако свидетелите ме припознаят какво ще стане, съдилища ще има ли, досието. За сега всичко сочи против мен(въпреки че не съм аз). И честно казано за да се отърва съм готов да призная нещо което не е станало.

Коментар

Само кажи и половината (ако не и целия) форум ще свидетелстваме, че не си го чупил ти. :D
        In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Благодаря, но проблемът е, че този боклук полицая(или следовател май), не ме е питал дали имам свидетели че не съм. Той си вярва на онези 2-3 който гледат да се отърват и това е. А на него му трябва виновен и ето ти сега кво става. Аз ако съм сигурен, че тези който "можели" да разпознаят извършителя няма да ме набедят съм съгласен да ги вика. Защото той ми каза-"ти казваш че си невинен", "ама като извикам тука хората и те разпознаят, ще те обвиним освен за огледалото и за лъжесвидетелстване" , и сега мисля че свидетели не ми помагат. То вече се свършило. Утре ще видим какво ще става, ама сега още повече си намразих тъпия живот .

Коментар

Не се признавай за виновен щом не си бил ти! Ако се признаеш ще ти лепнат някаква глоба+ОПТ най-вероятно, за досието незнам какво ще стане. Намери си адвокат и съд до дупка, полицая(следовател) те баламосва яко, търси си правата докрай, все пак си НЕВИНЕН до ДОКАЗВАНЕ на противното И още нещо...За това, което те обвиняват, на тази дата в толкова часа къде си бил? Ако има някой да потвърди, че си бил някъде другаде не виждам какъв е проблема. И огледалото на кола ли е?
            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

С нетърпение чакам някой юридически по-грамотен да се изкаже, защото ми се вижда абсурдно да те осъдят само по свидетелски показания. По-скоро следователят просто те натиска, това му е работата.И още нещо - ако си бил пиян, не е невъзможно минавайки неволно да си пернал огледалото с ръка и да не разбереш, случвало ми се е
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Извинявай, но работата намирисва и отива на набеждаване. Ако тия свидетели са били действително свидетели, защо разследващия чак сега те е извикал. Ако познаваш свидетелите можеш да провериш на тази дата къде са били - работа, гости, командировка и т.н. А ако ти си бил някъде в командировка или на гости с много свидетели и т.н.Преди две седмици на една пресечка от нас един с BMW бе ударил велосипедист. За два часа го издириха и пича дойде на мястото на произшествието. Намирай си адвокат и се съветвай с него!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

веднага адвокат. този яко блъфира, за да си реши уж случая според мен, но не съм компетентен и освен успехд а ти пожелая, няма какво да направя.
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако не си го счупил ти, хич да не ти дреме, да не ти пука и колко свидетели има на това, ако има изобщо......така или иначе ще разбереш ако има такива, щото трябва да се запишат техните показания, ти ще имаш право и да ги видиш.......куките не ги слушай кво ти говорят, могат да те блъфират до 101 и обратно, за тях е най - изгодно да има признание и случая да се приключи......Чисто теоретично дори и да си ти и да има свидетели пак може да се измъкнеш, но тогава е малко по сложно......но ако не си ти може да си свиркаш, аз даже нямаше и да отида да ми губят времето с такива глупости.......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Уточни какво огледало на каква кола и горе-долу стойността му.Ако е до 100 лева,никой няма да се занимава с теб по съдилища обаче ако е над тази сума и особенно,ако собственика заведе гражданско дело срещу теб става наистина кофти.Ние имаме да вземаме от избягал наемател около 2000 хил лева заедно със сметките,които е направил за студена/топла вода,ток,стълбища и наеми и въпреки,че апартамента бе нает от него,жена му,и двете му големи и мързеливи безработни деца заедно със огромното куче,двата заека,трите котки и четерите хамстера.От фирмата за недвижими имоти вдигат ръце и викат-оправяйте се сами както можете.Майка ходи при прокурор,а оня и се изсмял и я обвинил,че сумата не била 2300лв,ами около 2000лв тъй като имало клауза,че оня като се е нанасял преди около 4 год мисля е депозирал 300лв предварително .Не щеше и да се изнася,защото той и жена му нямали къде да отидат и ако можело още малко да постоят.Накрая се изнесоха като всички стъкла нарочно са счупени,вратите изкъртени,стените все едно че бомба е паднала.Оня се оправдава,че работел като такси и нямало работа,дебелата му жена само стои в къщи и пуши цигари и не хваща никаква работа,но е вероятно и никъде да не я вземат,защото все пак е около 50-те,много е дебела и мирише около нея ужасно.Нееднократните молби в полицията също не дадоха резултат.Така че не се притеснявай за нищо няма да те дърпат.Най-много ти отнемат още малко от времето.А и сега се сещам за друга случка как когато моята бивша приятелка живя при мен около 8 год и в последната година реши да ми открадне значителна сума пари за да ги даде на сина си от предния и брак,най-вероятно за наркотици или той да ги даде на баща си алкохолик,защото щял да го изгони от тях.Та с цялата си наглост тя говори със сестра си,а тя от своя страна с една нейна позната,която братовчед и бил полицай Иван Даменлиев тука в местното първо районно в Бургас.Обажда ми се оня най-нагло по телефона и ме вика в районното-това става на 20 февруари 2009г -14 дена след като тя ме беше издебнала,събрала си багажа и някои мои по-ценни вещи и избягала при бившия си мъж.Вика ме наглото полицайче,който между другото ми беше и съученик в началното училище,но в друга паралелка.В стаята той,моята бивша прятелка,сестра и и братовчедка му на полицая.Оня си вади гадния Макаров от кобура допира ми го до слепоочието и ми казва каквото било,било никога повече под никакъв предлог да не търся бившата си приятелка по телефона за да си търся парите,които ми открадна,защото щяло да стане по-лошо и имало начини повече да не видя бял свят.В това време сестра и скача и тя и ме хваща за яката на ризата и казва-"ще те убия и ще ти изям червата".Оня ме пусна и това беше цялата дандания без официялни призовки и така нататък.После на 14 март сина и с други гаменчета от спортното училище и сестрата на моята,която ги докара с колата подарена от бившия и приятел червено Фиат Браво А-5612 със буркан лютеница ми счупи преден ляв страничен прозорец на служебния микробус Пежо Боксер С-0868-ХТ.Обадих се веднага в полицията и като полицаите дойдоха на място в два през ноща ми казаха утре сутринта да отида и да подам молба като опиша хората,които съм видял.Отидох писах молба,онея съответно писаха,че не са те.Сестра и каза,че била на ресторант с приятели,наркоманчето каза,че си бил легнал по това време,защото утре бил на колоездене.Дознанието отиде при прокурор и понеже си платих като поп стойността на счупеното стъкло,която беше 75 и стотинки някакви не можело да се заведе дело тъй като извършителите не се признавали за виновни.Така че спи спокойно пич тука в тая държава няма оправия и оцелява по-наглия,по-силния,по..поо
                      EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Получих призовка!

itan75 написа:
                        Уточни какво огледало на каква кола и горе-долу стойността му.Ако е до 100 лева,никой няма да се занимава с теб по съдилища обаче ако е над тази сума и особенно,ако собственика заведе гражданско дело срещу теб става наистина кофти.Ние имаме да вземаме от избягал наемател около 2000 хил лева заедно със сметките,които е направил за студена/топла вода,ток,стълбища и наеми и въпреки,че апартамента бе нает от него,жена му,и двете му големи и мързеливи безработни деца заедно със огромното куче,двата заека,трите котки и четерите хамстера.От фирмата за недвижими имоти вдигат ръце и викат-оправяйте се сами както можете.Майка ходи при прокурор,а оня и се изсмял и я обвинил,че сумата не била 2300лв,ами около 2000лв тъй като имало клауза,че оня като се е нанасял преди около 4 год мисля е депозирал 300лв предварително .Не щеше и да се изнася,защото той и жена му нямали къде да отидат и ако можело още малко да постоят.Накрая се изнесоха като всички стъкла нарочно са счупени,вратите изкъртени,стените все едно че бомба е паднала.Оня се оправдава,че работел като такси и нямало работа,дебелата му жена само стои в къщи и пуши цигари и не хваща никаква работа,но е вероятно и никъде да не я вземат,защото все пак е около 50-те,много е дебела и мирише около нея ужасно.Нееднократните молби в полицията също не дадоха резултат.Така че не се притеснявай за нищо няма да те дърпат.Най-много ти отнемат още малко от времето.А и сега се сещам за друга случка как когато моята бивша приятелка живя при мен около 8 год и в последната година реши да ми открадне значителна сума пари за да ги даде на сина си от предния и брак,най-вероятно за наркотици или той да ги даде на баща си алкохолик,защото щял да го изгони от тях.Та с цялата си наглост тя говори със сестра си,а тя от своя страна с една нейна позната,която братовчед и бил полицай Иван Даменлиев тука в местното първо районно в Бургас.Обажда ми се оня най-нагло по телефона и ме вика в районното-това става на 20 февруари 2009г -14 дена след като тя ме беше издебнала,събрала си багажа и някои мои по-ценни вещи и избягала при бившия си мъж.Вика ме наглото полицайче,който между другото ми беше и съученик в началното училище,но в друга паралелка.В стаята той,моята бивша прятелка,сестра и и братовчедка му на полицая.Оня си вади гадния Макаров от кобура допира ми го до слепоочието и ми казва каквото било,било никога повече под никакъв предлог да не търся бившата си приятелка по телефона за да си търся парите,които ми открадна,защото щяло да стане по-лошо и имало начини повече да не видя бял свят.В това време сестра и скача и тя и ме хваща за яката на ризата и казва-"ще те убия и ще ти изям червата".Оня ме пусна и това беше цялата дандания без официялни призовки и така нататък.После на 14 март сина и с други гаменчета от спортното училище и сестрата на моята,която ги докара с колата подарена от бившия и приятел червено Фиат Браво А-5612 със буркан лютеница ми счупи преден ляв страничен прозорец на служебния микробус Пежо Боксер С-0868-ХТ.Обадих се веднага в полицията и като полицаите дойдоха на място в два през ноща ми казаха утре сутринта да отида и да подам молба като опиша хората,които съм видял.Отидох писах молба,онея съответно писаха,че не са те.Сестра и каза,че била на ресторант с приятели,наркоманчето каза,че си бил легнал по това време,защото утре бил на колоездене.Дознанието отиде при прокурор и понеже си платих като поп стойността на счупеното стъкло,която беше 75 и стотинки някакви не можело да се заведе дело тъй като извършителите не се признавали за виновни.Така че спи спокойно пич тука в тая държава няма оправия и оцелява по-наглия,по-силния,по..поо
                        Колега , честен и достоен човек ми изглеждаш ...как изтърпяваш тия простотии около теб ..направо шапка ти свалям ...
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ами да ви се оплача сега. Колата е Хюндай Купе 99 година. Бяхме голяма група хора, включително и другите 4-ма заподозрени. Като един от тези четиримата съм сигурен, че е вървял 5 минути след нас, защото отиде да си купува цигари. И дори да съм бил аз , няма как да ме е видял. По въпроса за пийването, бяхме на нещо като банкет и се бяхме почерпили(някой от нас доволно). Та не съм бил трезвен като ангелче, но и не съм бил мъртъв за да не помня как съм счупил огледало. В момента адвокат предполагам неми трябва, защото те събират само показания от нас 5-мата заподозрени и някой от другите ме е посочил за виновен(предполагам защото 20 метра по надолу ударих по тавана една кола на приятел който беше с нас и и се включи алармата). Така че в момента не знам нещо дело ли има, какво става ама пари за адвокати и съдилища нямам, а и дано не се стигне до съд, че имам ли досие ще ми е като петно . А колегата който каза, че в закона си невинен до доказване на противното, отдавна съм се убедил, че в България е Виновен до доказване на противното. Не съм вярвал, че за едно огледало може да стане такъв проблем. А иначе то в момента само тече разследване май и събиране показания от заподозрените(мен направо за виновен ме взеха). А иначе тези свидетели комшии който можели със сигурност да разпознаят виновника, ще ме закопаят защото, когато минавахме до колата някой от нашите викаше. И следователно съседите клюкари са станали да видят каква е тази гюрултия, а мен са ме видели как минавам до колата, защото аз вървях близо до тротоара(другите бяха в средата на шосето) и затова ще кажат че съм аз, защото съм най удобен.

Коментар

Re: Получих призовка!

Румен_Хинчев написа:
                            Аха ...и да му бъде съставен протокол за неизпълнение на полицейско разпореждане ..
                            Нищо няма да му съставят, да им звънне и та им каже кога може да иде, ще се разберат за друг час.И не е за акт или снимка 99 %Мен преди ме викаха така в Банкя във връзка с един договор.
                            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                            FIAT БРАВО 1.2 16v
                            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              itan75 написа:
                              Колега , честен и достоен човек ми изглеждаш ...как изтърпяваш тия простотии около теб ..направо шапка ти свалям ...
                              Благодаря колега за съчуствието ти,а на въпроса ти как ги изтърпявам-еми сега тя като ми се обажда и иска да се връща да живее отново в къщи вече не вдигам телефона,защото знам ,че ще последва отново и отново бягство свързано с обир и отново полиция и т.н и т.н.Сам се живее по-спокойно,но тайно се надявам поне част от парите да ми върне някога,защото чужди пари щастие не носят.П.П.Колега Нелегалния,ако си прочел моя пост внимателно ще разбереш или аз не съм се уточнил,че в момента в който сестра и и сина и наркоман пристигат,аз съм на терасата и пуша цигара.За момент буркана с лютеница излита и чупи моето стъкло на служебния бус.Даже и буркана съм разпознал с домашна лютеница затворен от дядо й Рачо в село Крушевец община Созопол.Събрах част от буркана и лютеницата и сутринта с буса пред районното със един комшия,който също е бил на терасата и пушел,но е видял само червеното Браво и това е описал в полицията.После викаха наркоманчето отново и го гледаха за следи по вените за игли от спринцовки,но съм чувал от негови съученици,че е на хапчета амфетамин.И какво стана от полицията дознанието в прокуратурата и край на случая поради неизвестен извършител,защото всички твърдят,че не са били те,а аз го видят с очите си.Обвинението в случая може да бъде заради хулиганска проява в нетрезво състояние и на този етап наистина не ти трябва адвокат,но на ниво прокурор,ако отиде случая задължително си наеми адвокат,защото според закона,може да отнесеш и година ефективна присъда .Знам го от горчив опит с моята бивша и перипетиите свързани около нея.А също беше подучена от сестра си как да се удари така,че да и се посини окото и по този начин да ме обвини в домашно насилие въпреки,че няма брак с нея.Сестра и ли я е удари,сама тя ли,но отива да си вади медицинско и същевременно с него отива в полицията.Описва всичко без това,че е откраднала пари за да ги даде на сина си.Същевременно не спира с това,а пак под давление на сестра си отива във Деметра-организация за защита на жените от домашно насилие и казва там на адвокатката,която по принцип работи в интерес на жените,че ако ме осъдят с нейния иск за 5000лв,на адвокатката щяла да даде половина или 2500лв.След месец пак викане в прокуратурата ми се обади по телефона извини ми се и каза,че си е оттеглила молбата от Деметра и ако може да и дам тези 5000лв на ръка за да не се занимава със съдилища и прочие.Естествено и казах каквото иска да прави,аз достатъчно през тези години и давах пари на ръка и говоря за крупни суми,но явно тя искаше все повече и все повече.В заключение пак ти казвам колега-засега не се притеснявай,а ако много се затегнат нещата пиши едно лично покрай моята бивша познават "истински" адвокати.
                              EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                                Отговорът на въпроса ти е в самия въпрос! В живота е така! Добрите хора си патят и плащат за добрината си. И край мен има един такъв "наивник на средна възраст", с тази разлика, че се ожени и след година и половина оная избяга и започна да го изнудва за 19 000 лв. И понеже пича често пътува в командировка и не ни послуша да смени патрона, но поне ни послуша всички важни документи и ценни неща да сложи в сейф в някоя банка, та отърва кожата. Щеше да остане на улицата за една бройка!Добре че жена му си беше патка и не е имала много умни съветници. Като се сетя какви номера можеше да му скрои главата ме заболява.Нелегален, провери колко струва огледалото и ако е под една или две минимални работни заплати (утре ще разпитам прокурор за това) не си го слагай на сърце. Ще се опитам да получа информация за случая, но ако се стигне до съд в най-лошия случай присъдата ще е условна, ако си с чисто съдебно минало.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X