Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - загубих 4 часа, в киснене в съда (съдим се с една фирма за парички), за да разбера, че отлагат делото
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чак не мога да повярвам ,за два маркуча в колата ще дам 90 лв На всичкото отгоре единя ще дойде след 20 дни
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

ntodorov написа:
        Хвалба: След два дена летя за Лондон, а от там - където очи видят. Ей тъй свят да видим. Отиваме по въздух, може да се приберем по вода.Оплакване: Нямам достатъчно ищах за път.
        Да се оплача и аз един път в тази тема- видях Лондон преди известно време. Сега ме е яд, че тази емоция отмина, а не ми предстой. Беше страхотно.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хвалба: Смених си счупеният колектор и бравока запя друга песен.След тази случка и смяната на забилият термостат в затворено положение, се надявам да не ми създава скоро проблеми бравока.Голяма хвалба: Събота няма да работя. На фестЯ съм
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Да се оплача

Да се оплача изчезна ми една кутия с ключове от колата -заготовкиНе е нищо пипано а ги няма. Претърсих колата и ателието и ги няма .Не си спомням може и да съм е оставил отключена не за първи път .
            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

pakumba написа:
              ntodorov написа:
              Хвалба: След два дена летя за Лондон, а от там - където очи видят. Ей тъй свят да видим. Отиваме по въздух, може да се приберем по вода.Оплакване: Нямам достатъчно ищах за път.
              Да се оплача и аз един път в тази тема- видях Лондон преди известно време. Сега ме е яд, че тази емоция отмина, а не ми предстой. Беше страхотно.
              Определено е страхотно там...И аз бях там миналата седмица ,и откарахме цялата седмица...Това беше хвалба...Оплакване:Пиша от работата...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хваля се:1. Вчера смених предни и задни налкадкиОплаквам се:1. След около 30 изминати километра с новите накладки се счупи механизъма за саморегулирането на лявото колело2. Наложи се смяна и на спирачен цилиндър
                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Да се опача: Моя звяр /Пунто 1.2/ ми изгори 40 лв. бензин за 150 км. градско
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                    Да се опача: Моя звяр /Пунто 1.2/ ми изгори 40 лв. бензин за 150 км. градско
                    Добре е това си е 10/100 разход.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Predatorsi написа:
                      pakumba написа:
                      ntodorov написа:
                      Определено е страхотно там...И аз бях там миналата седмица ,и откарахме цялата седмица...Това беше хвалба...Оплакване:Пиша от работата...
                      Оплаквам се: Остават ми часове до тръгването.Хваля се: Амбицирахте ме с вашите постове и вече съм покачил мерака си за пътуването.Оплаквам се: Много хора, казват, че после изпадали в депресия, а ние тръгваме точно нея да морим. :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

оплаквам се....:Ще ревна вече, на фиата му протече рейката.

Коментар

ntodorov написа:
                          Predatorsi написа:
                          pakumba написа:
                          ntodorov написа:
                          Оплаквам се: Остават ми часове до тръгването.Хваля се: Амбицирахте ме с вашите постове и вече съм покачил мерака си за пътуването.Оплаквам се: Много хора, казват, че после изпадали в депресия, а ние тръгваме точно нея да морим. :D
                          При мен депресията започна от опашката за качване на самолета към Бг. Това беше пролетта и депресията си останаАйде приятно прекарване и като светне червено на пешеходния светофар да не спираш, че пречиш на местните да пресичат)
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оплакване: Тази вечер за първи път ме спряха с Фичо.Хвалба: Разминах се само с лека вечер , нищо че говорих по телефона
                            Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Хваля се ... СТАНАХ ЧИЧО хваля се .... много ще се напием тая вечер

Коментар

Оплакване: все още съм безработен.Хвалба: днес май вече окончателно закрих летния сезон от към плажуване .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X