Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба I : След едноседмична обиколка на България и малко от Румъния свършихме доста работа с двама италиански колеги.Хвалба II : И двамата имат ключодържатели на ФФБ .Оплакване : Не можах да се видя с Дидо на панаира , нои не заради друго , а защото преценихме , че Пловдивският Панаир не си заслужава.
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Не си заслужаваше, определено.Макар че аз много не съм го обикалял, но всеки, който ме посетеше, казваше, че не струва.А някои ме посетиха (това е хвалба).Оплакване - от утре пак еднообразната работа в офиса...

Коментар

Оплакване; Предстоят ми 3 дежурства на работа.
        Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Хвалба - минах технически преглед, от всичките места в Зарата уцелих такова дето наистина гледат.Закачаха газ анализатор и се наложи да пускам ЕГР клапана, в нормите съм, но мерят само на празен ход при дизел, а съм без катализатор
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хвалба: бях на слънчев бряг оплкване: ще се побъркам да връщам смени
            Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
            FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Падна ми разхода на Фиата с литър след като малко си промених карането ) 5,33/100.Ще взема кофти заплата, въпреки силния месец и пак няма да мога да си оправя нещата по колата дето отлагам.
              In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Re: 1

кроко61 написа:
                Снощи довърших правенето на бъдещото вино-сливенски мискет-и сега с комшиите сме на вълна ,,,дали отново ще го издокараме,,
                Емо, ти донеси на някоя зимна среща на форума, пък аз ще ти кажа дали си го издокарал! Миналогодишното беше много добро! Хвалбичка - ще се ходи на МЗС в Елена. МЗС - малка зимна сбирка на Пежо Клуб България.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хваля се - Fujifilm Finepix S3300
                  Прикачени файлове
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                    Уцелил си марката колега! Аз имам fuji, но S6500fd, страшен е!
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Predatorsi написа:
                      Честитка по повода.Дано заснемеш най-прекрасните си спомени със него.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
                        Хвалба - минах технически преглед, от всичките места в Зарата уцелих такова дето наистина гледат.Закачаха газ анализатор и се наложи да пускам ЕГР клапана, в нормите съм, но мерят само на празен ход при дизел, а съм без катализатор
                        Емо пак си минал метър ... Хваля се: от днес съм горд собственик на Раздънкано Фиат БРАВО 1.8 16В. подарено от баща ми. (той ше си взима няк’во комби)Оплаквам се: пътя по вкарването му в ред ще е мнооооооого дълъг .... и пак не е с 4 врати
                        AUDI 1.8 20V TURBO
                        ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

За първи път с новата позиция усетих малките радости на големия бизнес - частен самолет до Ирландия, лимузина, достъп до места където обикновените хора не стъпват... Изобщо - пълна програма само и само да ни убедят да похарчим едни 2 милиона евро. И успяха де ...
                          Прикачени файлове
                          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                          ----------------------------
                          Ignorance is a bliss

Коментар

Колега Василев. Имате ли още два милиона за харчене ? И аз съм ви подготвил хубава изненадка :D Хвалба: След два дена летя за Лондон, а от там - където очи видят. Ей тъй свят да видим. Отиваме по въздух, може да се приберем по вода.Оплакване: Нямам достатъчно ищах за път.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Евалла , момчета !!!!!!Явно има и различни хора от каръци като мен .....
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба : багажника ми се отваря вече !!! и с лостчето, и с ключалката ! Много, много големи благодарности на колегата klucharОплакване : абе май няма...освен че трябва да ’стягам’ предница
                                Fiat Bravo 1.8 16V
                                Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Working...
                                X