Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Последна нощна днес.Утре ще се наспя и ще донаваксам с ангажиментите.Оплакване:За сега нема.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Днеска хубава работа направих. Разглобих шофьорската врата до тенекия и натъпках цялата система за отключване с ВД-40. Дано това да я предпази зимата пак от замръзване, че ми писна да влизам през багажника....Хвалба 2: Регулирах си пасажерската врата и вече и тя се затваря с един пръст.Оплакване: Преди ден измих колата до блясък, а снощи е валял дъжд и на нищо не прилича ;(Хвалба/оплакване: Утре трябва да стана в 5ч сутринта. Ще ходим за риби!! Ето снимки от последните рибовади
      Прикачени файлове
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Тази дългата риба каква е ? Че не съм виждал май до сега такава ?

Коментар

durex_a написа:
          Тази дългата риба каква е ? Че не съм виждал май до сега такава ?
          Зарган
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване: Някой ми е откраднал чистачките (стари и износени ).... П.с За мен е неоправдано да рискуваш, да ти направят главата мека за 10-12лв.
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
              П.с За мен е неоправдано да рискуваш, да ти направят главата мека за 10-12лв.
              Това е, защото ти разсъждаваш логично, а наркоманчето, което ти ги е взело, няма как да стигне до такова сложно заключение.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да се похваля: След едномесечно канене, днес най-после си измих комбито.
                now. BMW E39 523i '98 170hp
                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Оплакване - напоследък прекарвам прекалено много време пред компа.Хвалба - най-после си прочетох книгата и почвам следващата със заглавие ЗДпП. Оплакване - миналата вечер колега от форума в скайп ми написа: "много мразя парцал да ми се прави на хавлия". Доста изтъркано, но това не го прави по-малко обидно! Цял живот съм си мечтала за такова отношение. Още не мога да го осъзная...Няма да му пиша ник-а, за да не го излагам пред всички. Благодаря ти, "приятелю"!!!P.S. Ако изобщо някога осъзнаеш какво си направил, преглътнеш проклетата си горделивост и намериш подобаващ начин да ми се извиниш - може и да ти простя!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Звучи мнооого по-добре, отколкото да ти кажат майната ти по телефона. Абе лоши хора в тоя форум бе .... къде ги намирате такива приятели ...Хвалба - времето е слънчево, няма изгледи да вали и мисля да измия Стильо.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Каквото повикало - такова се обадило! Въобще не ти липсва наглост... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43П.С. Вземи си измий и устата, че с тая уста ядеш...
                      Ванга

Коментар

Хвалба: Пръднах колежке! Няма последствия, опс... това май беше още една хвалба

Коментар

Ще се омъжа за теб!
                          Ванга

Коментар

1

Снощи довърших правенето на бъдещото вино-сливенски мискет-и сега с комшиите сме на вълна ,,,дали отново ще го издокараме,,
                            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Хвалба - Вече съм на финалната права.Види му се края на ремонта.
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба:Измих купенцето и сега е шукарийка отвсякъде.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X