Хвалба:Последна нощна днес.Утре ще се наспя и ще донаваксам с ангажиментите.Оплакване:За сега нема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Днеска хубава работа направих. Разглобих шофьорската врата до тенекия и натъпках цялата система за отключване с ВД-40. Дано това да я предпази зимата пак от замръзване, че ми писна да влизам през багажника....Хвалба 2: Регулирах си пасажерската врата и вече и тя се затваря с един пръст.Оплакване: Преди ден измих колата до блясък, а снощи е валял дъжд и на нищо не прилича ;(Хвалба/оплакване: Утре трябва да стана в 5ч сутринта. Ще ходим за риби!! Ето снимки от последните рибовадиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
-
Оплакване: Някой ми е откраднал чистачките (стари и износени ).... П.с За мен е неоправдано да рискуваш, да ти направят главата мека за 10-12лв.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Оплакване - напоследък прекарвам прекалено много време пред компа.Хвалба - най-после си прочетох книгата и почвам следващата със заглавие ЗДпП. Оплакване - миналата вечер колега от форума в скайп ми написа: "много мразя парцал да ми се прави на хавлия". Доста изтъркано, но това не го прави по-малко обидно! Цял живот съм си мечтала за такова отношение. Още не мога да го осъзная...Няма да му пиша ник-а, за да не го излагам пред всички. Благодаря ти, "приятелю"!!!P.S. Ако изобщо някога осъзнаеш какво си направил, преглътнеш проклетата си горделивост и намериш подобаващ начин да ми се извиниш - може и да ти простя!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар