Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - днес обядвах за 1.33лв. !!! Още не мога да го повярвам В стола на Тракийския университет, мислех че само военните имат такива привилегии
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Та то това по-добре от военните.Хвалба: това е първия ми пост от GSM-то
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба - вчера беше страхотен ден! Не е истина, как накарах 5 абсолютно непознати жени във фризьорски салон да пият мента заедно с мен (вкл. и персонала). Оплакване - вчерашният ден сигурно няма да се повтори никога повече. Оплакване - днес свършва риалитито "сам вкъщи".
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Хвалба - вчера беше страхотен ден! Не е истина, как накарах 5 абсолютно непознати жени във фризьорски салон да пият мента заедно с мен (вкл. и персонала). Оплакване - вчерашният ден сигурно няма да се повтори никога повече. Оплакване - днес свършва риалитито "сам вкъщи".
          Така ли било, някой се гърбим като грешни дяволи а други жулят мента...ще я видим тази работа с "персонала"

Коментар

Хвалба: Днес измих фуфу до пълен блясък. Две сапунисвания с две изплаквания плюс подсушаване и тук таме пастичка. Прахосмукачка вътре цялостно + почистване на корите на вратите и таблото + почистване на багажника и подредбата му + намерих си 2 евро цента (немски) + намерих си 1 цигара + намерих си между седалките една част от лаптоп-а която мислех, че съм загубил доста одавна всичко това ми коства доста препичане на слънцето на селската чешма и поливане с хладка водица Оплакване: Носача и биалетката взеха много сериозно да хлопат, а ми предстоят доста километри...лошото е, че няма сега $ за ремонти...ако някой има 200лв в излишък и се чуди какво да ги прави...ще направи едно добро, ако ми ги изпрати
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
              Irka_fihi написа:
              Така ли било, някой се гърбим като грешни дяволи а други жулят мента...ще я видим тази работа с "персонала"
              Аууууу, Петя ли ме е издънила? Нали тя им е шефка, къде е проблемът? Сори, Илия, ама ни беше много забавно! :D Но другият път като ме видят отдалече да идвам, сигурно ще се заключат отвътре, ще пуснат щорите и ще се правят, че ги няма.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Аз искам да се оплача:Откраднаха ми акаунта в Замунда писах до админите, но никаква реакция от тяхна страна
                4 бири и турбината да свири

Коментар

оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица хвалба : днес ще пътувам до Велико Търново и ще прекарам уикенда там, жалко че Ники няма да е с мен
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

И аз да се оплача: Глезя бравока с нова боя, ксенон на дългите, диодни крушки на плафона и др, а той реши да си пръсне колектора от кеф
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

mims написа:
                      оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица
                      Това не звучи никак добре Дано докато си по ВТ не се завърташ покрай моето Пунто хихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        mims написа:
                        оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица
                        Това не звучи никак добре Дано докато си по ВТ не се завърташ покрай моето Пунто хихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
                        Ако живееш около центъра бягай я мести колата

Коментар

mims написа:
                          oooo не вече си усетила къде живея Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Оплаквам се : боли ме глава и ми е скучно
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            mims написа:
                            oooo не вече си усетила къде живея Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23Оплаквам се : боли ме глава и ми е скучно
                            Не бой се полу монтьор съм квото и да стане ще я оправяоплаквам се ; в буса е задушно и една мома до мен разказва любовния си живот ех тази днешна младеж

Коментар

Хвалба:Смених си най-после биалетките и колата спря да пука :DОплаквам се:Преди да разбера ,че биалетките са виновни смених задните тампони и олекнах с 120лв. :D
                              FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

mims написа:
                                оплаквам се: имам чувството, че марката Фиат и по специално модела Пунто правят бойкот срещу мен.Всяко Пунто, до което се завъртя му става нещо, включително и мойта красавица хвалба : днес ще пътувам до Велико Търново и ще прекарам уикенда там, жалко че Ники няма да е с мен
                                Ами...ОБАДИ СЕ!!! Ако искаш ще ти пратя номера ми на ЛС!

Коментар

Working...
                                X