Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се оплача, и то много:1. Не можах да разбера дали ще запиа този семестър2. Прибирайки се от София в раьона на Владая ударих нещо (дупка или по-възмопжното) и резултата е прецакан преден десен амортисьор3. Поради станала катастрофа и съответно отбиване на джижението ми се налойи да обикалям 10 км отгоре4. Няма с какво да се похваля от днения ден, освен че свърва и се надявам утрения да е по-добър
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Оплакване - от 01.10.2011г. съм уволнен.Почнах да търся работа ама за сега удрям на камък.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

За колегата със звучния и атрактивен ник, който се жалва, че много рядко пиша в тая тема:Оплакване - отсвирих сутрешния си крос.Хвалба - направих си бананов шейк и се забавлявам във фейсбук.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          За колегата със звучния и атрактивен ник, който се жалва, че много рядко пиша в тая тема:Оплакване - отсвирих сутрешния си крос.Хвалба - направих си бананов шейк и се забавлявам във фейсбук.
          Видях ника на колежката че пак последняит пост е неин и пак пръднах .. вече не знам хвалба ли е оплакване ли е ...

Коментар

sharpradi написа:
            Оплакване - от 01.10.2011г. съм уволнен.Почнах да търся работа ама за сега удрям на камък.
            Така е колега и аз от 12.09. съм без работа, пълна скръб е трудовия пазар и в Бургас след края на сезона .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хвалба в отпуск съм до края на октомври.Най-после да свърша малко моя работа.Оплакване предстои ми смяна на лични документи и плащане на данъци.Хвалба данъците ми са на стойност колкото данъка на 150 к.с. Браво и то за Мареата,Бравото,ремарке и една къща.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

durex_a написа:
                Irka_fihi написа:
                Видях ника на колежката че пак последняит пост е неин и пак пръднах .. вече не знам хвалба ли е оплакване ли е ...
                Айде аз да ти помогна да решиш, щото явно не можеш сам - хвалба е! Какво друго да е??? Все пак ти си го писал! А пък и в предния ти пост беше хвалба, защо сега да е по-различно?...ама то...ЕГН-то не прощава!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Хвалба:Преведоха ми заплатата.Оплакване:По-малко е от очакваното с 20лв.Това е един процент по-малко.(Е шегичка де).
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Голяяямо мрън: Счупи ми се телевизора, картината е червена, изгубиха се другите цветове, иначе работи, има звук, но... А има мач... Трябва да го гледам на компютъра
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

(( Води го на доктор
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                        (( Води го на доктор
                        Тежи 100 кила
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплакване: За пореден път се убедих че в днешно време на никой не трябва да имаш доверие...П.п макар че сам съм си виновен и нямам право на никой да се сърдя.
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалене: След час тръгвам за София. Живот и здраве от 1-ви съм на нова работа от което съм много доволен.Оплакване: Фуфу реве за смяна на носач...реве и че няма да пътувам с него довечера...@tomsan ... За съжаление и аз съм стигнал до този извод одавна. Дори от приятели от които никога не си очаквал те прецакват точно когато не трябва...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба , оплакване, е*ане , реване... последния месец и половина съм дал 800 лв. за козметични подобрения по автомобила си (кърпежи, ръжда и.т.н.) , и за капак днес още 200лв. за акумулатор
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

tomsan написа:
                                Оплакване: За пореден път се убедих че в днешно време на никой не трябва да имаш доверие...П.п макар че сам съм си виновен и нямам право на никой да се сърдя.
                                Томи, за съжаление е точно така - доверие само на този, който виждаш в огледалото .
                                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Working...
                                X