Да се оплача, и то много:1. Не можах да разбера дали ще запиа този семестър2. Прибирайки се от София в раьона на Владая ударих нещо (дупка или по-възмопжното) и резултата е прецакан преден десен амортисьор3. Поради станала катастрофа и съответно отбиване на джижението ми се налойи да обикалям 10 км отгоре4. Няма с какво да се похваля от днения ден, освен че свърва и се надявам утрения да е по-добър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:За колегата със звучния и атрактивен ник, който се жалва, че много рядко пиша в тая тема:Оплакване - отсвирих сутрешния си крос.Хвалба - направих си бананов шейк и се забавлявам във фейсбук.
Коментар
-
sharpradi написа:Оплакване - от 01.10.2011г. съм уволнен.Почнах да търся работа ама за сега удрям на камък.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Хвалба в отпуск съм до края на октомври.Най-после да свърша малко моя работа.Оплакване предстои ми смяна на лични документи и плащане на данъци.Хвалба данъците ми са на стойност колкото данъка на 150 к.с. Браво и то за Мареата,Бравото,ремарке и една къща.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
durex_a написа:Irka_fihi написа:За колегата със звучния и атрактивен ник, който се жалва, че много рядко пиша в тая тема:Оплакване - отсвирих сутрешния си крос.Хвалба - направих си бананов шейк и се забавлявам във фейсбук."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалене: След час тръгвам за София. Живот и здраве от 1-ви съм на нова работа от което съм много доволен.Оплакване: Фуфу реве за смяна на носач...реве и че няма да пътувам с него довечера...@tomsan ... За съжаление и аз съм стигнал до този извод одавна. Дори от приятели от които никога не си очаквал те прецакват точно когато не трябва...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
хвалба , оплакване, е*ане , реване... последния месец и половина съм дал 800 лв. за козметични подобрения по автомобила си (кърпежи, ръжда и.т.н.) , и за капак днес още 200лв. за акумулатор681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
tomsan написа:Оплакване: За пореден път се убедих че в днешно време на никой не трябва да имаш доверие...П.п макар че сам съм си виновен и нямам право на никой да се сърдя.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар