Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днес стават две седмици от както ме съкратиха и съм без работа .
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

След това, моето звучи малко незначително, но: Вече една седмица съм без кола. Вече взех да полудявам. Днес трябва да е готова вече. Стискайте палци :D
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хвалба - направих си едно сутрешно кросче. Хвалба - 4 дни "на село", голям кеф - без нет, вечер пийваш смокинова със салатка на двора, слушаш музичка от еднокасетъчен касетофон , измиваш си колата с маркуча пред къщата... Оплакване - едното чаве пак болно, а другото е на курорт.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Оплакване: ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ОТ СКУКА!!!
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Irka_fihi написа:
            Хвалба - направих си едно сутрешно кросче. Хвалба - 4 дни "на село", голям кеф - без нет, вечер пийваш смокинова със салатка на двора, слушаш музичка от еднокасетъчен касетофон , измиваш си колата с маркуча пред къщата... Оплакване - едното чаве пак болно, а другото е на курорт.
            Колежката хич но скучае ! Яко шкури клавиатурата в тая тема .. чак почвам да прекъсвам ..и за да не съм пас! Хваля се: е ся пръднах много яко!Оплаквам се: За малко да се наакам!

Коментар

durex_a написа:
              Irka_fihi написа:
              Колежката хич но скучае ! Яко шкури клавиатурата в тая тема .. чак почвам да прекъсвам ..и за да не съм пас! Хваля се: е ся пръднах много яко!Оплаквам се: За малко да се наакам!
              Браво!!! За хвалбата. Ти си нашата гордост!Пробвай още веднъж и може оплакването ти да се превърне в повод да се похвалиш.Следващият път специално ще ти искам разрешение да пиша в тая тема.Не моа да разбера, защо все се намира някой ... кондом да ми дава наклон на оная работа???...и за да не съм пас, ще се похваля, че дадох начало на риалити-то "Сам вкъщи"!
              Ванга

Коментар

reter написа:
                След това, моето звучи малко незначително, но: Вече една седмица съм без кола. Вече взех да полудявам. Днес трябва да е готова вече. Стискайте палци :D
                Колата ми е готова След малко отивам да я взимам!
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Голямо оплакване на сичкото форум. Начи, в близост до паркинга, дет’ спирам Живка, миналата седмица откриха голям салон за красота (глупости на колелета). Цената на обикновено мъжко постригване (обърнете внимание) е 13 лева. За дамско не съм се интересувал. Просто исках да наблегна, че в тоо салон ’почнаха да идват едни пачи с автомобили, тип - нов черен джиБ и да спират на въпросния паркинг, заемайки две или по три паркоместа с големио си камион. Иначе комшиите са печени и разбрани хора и досега от толкова години няма запушени, няма спрял си на мястото ми, винаги като се прибера и има поне 1-2 празни места. Спираме и три клубни коли - един от беемве пауър, един от фауве клуб и аз с форумско типо. Всеки си спира, така че да може да излезе от колата и да не одраска другия, при това и да заема минимално място. Солидарност и колегиалност.Значи няма да ги обиждам клиентките на центъра за красота на "шофьорки, чиято силна страна е паркирането и излизането назад с ултра модерното - на огледала"! Не става и да влезеш вътре и да я накараш да се помести, щото първо ще отвори ей такава уста, или ще е с боя на косата или ще съхне под каската... Абе лудницата е пълна. Иначе ако я свариш да спира и да излиза от джиБа и й направиш забележка, то отговорът е - "ама аз за малко". Е как за малко - жена в център за красота? Малко, малко... Колко да е малко? Поне 2-3 часа. Ще ги пробвам как могат да си помпят гумите, ако игличките на вентилите им са в джоба ми.

Коментар

Отдавна не съм писала в тая тема...Оплакване - отказаха ми дата за изпит! Хвалба - онзи ден покарах Марчето.Хвалба - избрах си тоалет за събитието на годината ноември месец. Даже са цели два! Да е жив и здрав спонсорът! Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Отдавна не съм писала в тая тема...Оплакване - отказаха ми дата за изпит! Хвалба - онзи ден покарах Марчето.Хвалба - избрах си тоалет за събитието на годината ноември месец. Даже са цели два! Да е жив и здрав спонсорът! Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?
                      Май си прекалила с алкохола.

Коментар

Де да бях!!! Тихо бееее, не споменавай тая мръсна дума! ...и да не съм пас - вкъщи няма никакъв алкохол, освен ракия! Това е оплакване!!
                        Ванга

Коментар

Оплакване - и аз още се мотам с моя тоалет, да го еа!

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Де да бях!!! Тихо бееее, не споменавай тая мръсна дума! ...и да не съм пас - вкъщи няма никакъв алкохол, освен ракия! Това е оплакване!!
                            Ох, тя ако е от смокиновата, нямало алкохол, леле-мале!
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Irka_fihi написа:
                              : Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?
                              Тамън щях да пиша, че "звучиш" сякаш "не си сама".
                              Irka_fihi написа:
                              Ми ти, ако само са разтриваш с ракията, ний я пийм.Хваля се - Бравото вече е с "карбонови" преден капак, таван и заден спойлер. Също е и с нови, прясно освежени, джанти.
                              Прикачени файлове

Коментар

=Rudi= написа:
                                Irka_fihi написа:
                                : Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?
                                Тамън щях да пиша, че "звучиш" сякаш "не си сама".
                                Irka_fihi написа:
                                Ми ти, ако само са разтриваш с ракията, ний я пийм.Хваля се - Бравото вече е с "карбонови" преден капак, таван и заден спойлер. Също е и с нови, прясно освежени, джанти.
                                Тя се разтрива ама от вътре.

Коментар

Working...
                                X