Днес стават две седмици от както ме съкратиха и съм без работа .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Хвалба - направих си едно сутрешно кросче. Хвалба - 4 дни "на село", голям кеф - без нет, вечер пийваш смокинова със салатка на двора, слушаш музичка от еднокасетъчен касетофон , измиваш си колата с маркуча пред къщата... Оплакване - едното чаве пак болно, а другото е на курорт."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - направих си едно сутрешно кросче. Хвалба - 4 дни "на село", голям кеф - без нет, вечер пийваш смокинова със салатка на двора, слушаш музичка от еднокасетъчен касетофон , измиваш си колата с маркуча пред къщата... Оплакване - едното чаве пак болно, а другото е на курорт.
Коментар
-
durex_a написа:Irka_fihi написа:Хвалба - направих си едно сутрешно кросче. Хвалба - 4 дни "на село", голям кеф - без нет, вечер пийваш смокинова със салатка на двора, слушаш музичка от еднокасетъчен касетофон , измиваш си колата с маркуча пред къщата... Оплакване - едното чаве пак болно, а другото е на курорт."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Голямо оплакване на сичкото форум. Начи, в близост до паркинга, дет’ спирам Живка, миналата седмица откриха голям салон за красота (глупости на колелета). Цената на обикновено мъжко постригване (обърнете внимание) е 13 лева. За дамско не съм се интересувал. Просто исках да наблегна, че в тоо салон ’почнаха да идват едни пачи с автомобили, тип - нов черен джиБ и да спират на въпросния паркинг, заемайки две или по три паркоместа с големио си камион. Иначе комшиите са печени и разбрани хора и досега от толкова години няма запушени, няма спрял си на мястото ми, винаги като се прибера и има поне 1-2 празни места. Спираме и три клубни коли - един от беемве пауър, един от фауве клуб и аз с форумско типо. Всеки си спира, така че да може да излезе от колата и да не одраска другия, при това и да заема минимално място. Солидарност и колегиалност.Значи няма да ги обиждам клиентките на центъра за красота на "шофьорки, чиято силна страна е паркирането и излизането назад с ултра модерното - на огледала"! Не става и да влезеш вътре и да я накараш да се помести, щото първо ще отвори ей такава уста, или ще е с боя на косата или ще съхне под каската... Абе лудницата е пълна. Иначе ако я свариш да спира и да излиза от джиБа и й направиш забележка, то отговорът е - "ама аз за малко". Е как за малко - жена в център за красота? Малко, малко... Колко да е малко? Поне 2-3 часа. Ще ги пробвам как могат да си помпят гумите, ако игличките на вентилите им са в джоба ми.
Коментар
-
Отдавна не съм писала в тая тема...Оплакване - отказаха ми дата за изпит! Хвалба - онзи ден покарах Марчето.Хвалба - избрах си тоалет за събитието на годината ноември месец. Даже са цели два! Да е жив и здрав спонсорът! Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Отдавна не съм писала в тая тема...Оплакване - отказаха ми дата за изпит! Хвалба - онзи ден покарах Марчето.Хвалба - избрах си тоалет за събитието на годината ноември месец. Даже са цели два! Да е жив и здрав спонсорът! Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?
Коментар
-
Irka_fihi написа:: Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?Irka_fihi написа:Де да бях!!! Тихо бееее, не споменавай тая мръсна дума! ...и да не съм пас - вкъщи няма никакъв алкохол, освен ракия! Това е оплакване!!
Коментар
-
=Rudi= написа:Irka_fihi написа:: Ааааа, споменах ли, че съм "сам вкъщи"?Irka_fihi написа:Де да бях!!! Тихо бееее, не споменавай тая мръсна дума! ...и да не съм пас - вкъщи няма никакъв алкохол, освен ракия! Това е оплакване!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар