Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пак е 31 градуса на сянка...това не знам оплакване или хвалба е, ама като се има предвид датата и месеца - май е хвалба! "Хвалба" - вчера се возих в тролея с Радо Прашката (оня малоумен тип от някой от Биг Брадърите, когото бяха вкарали в къщата само по прашка). Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - пълнолуния-мълнолуния, не мога да се наспя! Гарнирани с непрестанно 2-седмично главоболие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Irka_fihi написа:
      Пак е 31 градуса на сянка...това не знам оплакване или хвалба е, ама като се има предвид датата и месеца - май е хвалба! "Хвалба" - вчера се возих в тролея с Радо Прашката (оня малоумен тип от някой от Биг Брадърите, когото бяха вкарали в къщата само по прашка). Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Оплакване - пълнолуния-мълнолуния, не мога да се наспя! Гарнирани с непрестанно 2-седмично главоболие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_43
      По прашки ли беше тоя титан на мисълта ?
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

avvasilev написа:
        Immortal написа:
        Знаех си аз, че си една непоправима пияница, пък ти ме банира от ФБ Иначе не виждам нищо лошо в това да съм разгонен и похотлив... Да, такъв съм! И се гордея с това (това последното беше хвалба!)
        А ако ти връзват, още по-добре! По темата:Хваля се - боядисах гредите за багажник на покрива и пластмасите на задните светлини с черен мат.Изглежда трепач!
        Прикачени файлове
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хваля се: Смених си крушките на номераОплаквам се: Надявам се 2-ри път да не ми се налага! 1 час ми отне! Поражения - надрана броня от отвертка, изкривена рамка на номера и надран номер!

Коментар

Хваля се-Днес получих 2 стопа за Темпра комби.Благодаря на колегата Росен.оплакване-протече ми водната помпа на Бенца
            ===============================
            // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
            ===============================

Коментар

Баси и кефа!!!За притежателите на телевизори Philips, серия PFL...Субтитри от USB входа си излизат прекрасно на Български език, само трябва да ги презапишете в Unicodе (отваряте ги с Notepad, давате Save as... и сменяте кодировката. Отнема 3 секунди) и да настроите "Език на субтитрите" - "Английски", а НЕ "Кирилица".Телевизора идеално си захранва и външния хард-диск...така че компа повече няма да се ползва за пускане на филми (Това беше хвалба!)П.П. Това горното май важи само за модели, завършващи на 6, т.е. произведени през 2011...

Коментар

Как да не се похваля? Вече нямам предупреждения!!! Въпросът е, след колко време ще се оплача, че пак имам?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Как да не се похваля? Вече нямам предупреждения!!! Въпросът е, след колко време ще се оплача, че пак имам?
                  Чиста като сълза от кошута! Оплакване:Тая седмица много дълга бе цели 6 дни.А аз 2-ра смяна със счупения бус.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хваля се: втори месец шефката дава бонуси
                    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Хваля се - Моя мъник се сдоби с нови джанти, за което искам да благодая за коректността на колегата Baspower
                      Прикачени файлове

Коментар

Голямо оплакване - пия ракия! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37П.П. Радооооо, ти си виновен!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Ощи да помрънкам - имам гадна мускулна треска. Но понеже съм дама, няма да кажа от какво е.
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Голямо оплакване - пия ракия! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37П.П. Радооооо, ти си виновен!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31Ощи да помрънкам - имам гадна мускулна треска. Но понеже съм дама, няма да кажа от какво е.
                          Не с рогите.Какво ми е на името ми.Освен ако не е онзи радо(прашката).А за ракиката свиквай.
                          първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                          Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                          Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплаквам се: Бравото работи на 3 цилиндъра и смърди ужасно на неизгорели газове, сяра и тн.

Коментар

Оплакване: някой нещастник ми е вдлъбнал малко предния капак, майка им да ***! Даже си личи, че е с чук(острото) Колега, разбирам че си ядосан, но без цинизми във форума!Модератор
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба, малко ъпгрейд за щайгата. Не само колата иска поддръжка :D http://www.seagate.com/www/en-us/pro...ive-barracuda/ http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2597 http://www.arctic.ac/en/p/cooling/ca...ctic-f-tc.html
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X