Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Днес ми преведаха парите от застраховката .... цели 600лв. ..... най-после ще си оправя колта ... та ще останат, и за дискови спирачки и за спортно окачване :D :D :D
    AUDI 1.8 20V TURBO
    ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Хвалба - след двумесечна почивка - днес най-после на репетиции!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Уволниха жена ми !!! За 3 години всеотдайна служба стана жертва на една долна , неработеща , грозна и тъпа интригантка. Целият месец май женичката ми ходеше на работа въпреки , че беше в едномесечен отпуск по болест .Тръгваше си от работа около 18.30 , използваше личната ни кола за да спести на тъпата фирма пари за таксита ....И ето ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Утре очаквам или да ме съкратят/уволнят от работа, или "по-малкото зло" трето намаление на заплатите за текущата година.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            Утре очаквам или да ме съкратят/уволнят от работа, или "по-малкото зло" трето намаление на заплатите за текущата година.
            Остави се да те съкратят ( да не се налага де ) , ама никакви взаимни съгласия и т.н.Гледай членът да е 328 от Кодекса на Труда ...и отивай да си получаваш обезщетенията от Бюро по Труда ...
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Като съмне ще го мисля, сега и да се ядосвам предварително полза никаква.Пък утре каквото сабя покаже, лошото е че сезона свърши и сега намирането на работа е направо кошмар .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За хвалене е по скоро: Днес напуснах работа...вече ми писна тотално да се занимавам с простотии и да имат да ми дават...доста пари... Предстои месечна почивка и после някъде по чужбина вероятно
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Голяма сметка зателефон

Днес като проверих сметката за телефон се втрещих 120лв Говорих в Турция и всички обаждания се плащат поне 2.50 Другия път оставям телефона тук .
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kiselo написа:
                    ...вече ми писна тотално да се занимавам с простотии и да имат да ми дават...доста пари... Предстои
                    Много си бърз, кисел... Я покажи пак новия член на семейството, да питам аз дали са ти дали многото пари, или си спечелил от тотото ?Похвали се, похвали се!

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А, kiselo, къде изчезна Стилото с фейслифта и върнатия километраж!? Ти нали си безработен, ве? Ко са срамуваш - пОкажи го да точим лиги!

Коментар

Това че го публикувам не означава, че е лично мое просто е в семейството Парите...ще имам да си ги вземам и определено няма да стигнат за подобна колица...за мен и 500лв са доста пари...умея да ги ценя знам как се вадят... Айде "от мен да мине" ще пусна пак снимката Лично аз много я харесвам точно защото ако сменя маската отпред и малко стоповете отзад ще стане досущ като някое Стило2 Аааа километража определено не е върнат...освен ако в Ауди не ги връщат фабрично
                        Прикачени файлове
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Утре почвам лекции ... тва е нещо като хвалба След обяд заминавам за Русе, ще се видя с готини хора някои, от които форумци оплаквам се: милото ще ми липсва ... и то много
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Е м@м*@ му и "майстори", не само ръцете са си оставили, инструменти намерих ! Вчера ходихме до тъщата и тъста на рожден ден, прибрахме се по тъмно и забелязах, че фаровете на нов Къчно никакви ги няма, светят долу ниско пред бронята... Днеска седнах по тъмно да ги регулирам и луд станах! Единия го оправих веднага, ама другия не ще и неще да мърда и не реагира дори и на ръчната настройка... та седнах, гледах и накрая разбрах какво са сътворили. На моторчето за фаровете има една главичка, която влиза в един захват като слънчице, което се движи напред-назад в една тръбичка и регулира фаровете. И тея калпазани да вземат да го набият навътре, ама така, че са го потрошили и то изкочило от тръбичката дето се движи и запецнало на перпендек на ръба и като резултат - фара свети на метър пред колата... Докато го оправя останаха само 2 "лъча", добре че някакси са достатъчно да сработи и фара да засвети където трябваЕ добре де, това ми е първа кола с такива моторизирани фарове. Как значи аз само по усет в тъмното на кола която имам от 3 дена и съм виждал само на картинка, на улицата с фенерче от телефон, за час и малко с малко "мамата" го разбрах какво му е, свалих фара и го оправих, а тея са си оставили ръцете, че и малка отверка намерих там между фара и акумулатора... Направо избеснях...

Коментар

Хвалба - хлебопекарната най-после е в изправност!Хвалба - довечера - на домашен запой с приятели!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Хвалба - току що се връщам от супер излет - на Дунава с преспиване, на един остров, лодки, мрежи, риба, бира, приятели.... Искам пааааак!

Коментар

Working...
                                X