Хваля се: Днес ми преведаха парите от застраховката .... цели 600лв. ..... най-после ще си оправя колта ... та ще останат, и за дискови спирачки и за спортно окачване :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Уволниха жена ми !!! За 3 години всеотдайна служба стана жертва на една долна , неработеща , грозна и тъпа интригантка. Целият месец май женичката ми ходеше на работа въпреки , че беше в едномесечен отпуск по болест .Тръгваше си от работа около 18.30 , използваше личната ни кола за да спести на тъпата фирма пари за таксита ....И ето ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Утре очаквам или да ме съкратят/уволнят от работа, или "по-малкото зло" трето намаление на заплатите за текущата година.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Утре очаквам или да ме съкратят/уволнят от работа, или "по-малкото зло" трето намаление на заплатите за текущата година.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Като съмне ще го мисля, сега и да се ядосвам предварително полза никаква.Пък утре каквото сабя покаже, лошото е че сезона свърши и сега намирането на работа е направо кошмар .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
За хвалене е по скоро: Днес напуснах работа...вече ми писна тотално да се занимавам с простотии и да имат да ми дават...доста пари... Предстои месечна почивка и после някъде по чужбина вероятноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Това че го публикувам не означава, че е лично мое просто е в семейството Парите...ще имам да си ги вземам и определено няма да стигнат за подобна колица...за мен и 500лв са доста пари...умея да ги ценя знам как се вадят... Айде "от мен да мине" ще пусна пак снимката Лично аз много я харесвам точно защото ако сменя маската отпред и малко стоповете отзад ще стане досущ като някое Стило2 Аааа километража определено не е върнат...освен ако в Ауди не ги връщат фабричноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
bubachko
Е м@м*@ му и "майстори", не само ръцете са си оставили, инструменти намерих ! Вчера ходихме до тъщата и тъста на рожден ден, прибрахме се по тъмно и забелязах, че фаровете на нов Къчно никакви ги няма, светят долу ниско пред бронята... Днеска седнах по тъмно да ги регулирам и луд станах! Единия го оправих веднага, ама другия не ще и неще да мърда и не реагира дори и на ръчната настройка... та седнах, гледах и накрая разбрах какво са сътворили. На моторчето за фаровете има една главичка, която влиза в един захват като слънчице, което се движи напред-назад в една тръбичка и регулира фаровете. И тея калпазани да вземат да го набият навътре, ама така, че са го потрошили и то изкочило от тръбичката дето се движи и запецнало на перпендек на ръба и като резултат - фара свети на метър пред колата... Докато го оправя останаха само 2 "лъча", добре че някакси са достатъчно да сработи и фара да засвети където трябваЕ добре де, това ми е първа кола с такива моторизирани фарове. Как значи аз само по усет в тъмното на кола която имам от 3 дена и съм виждал само на картинка, на улицата с фенерче от телефон, за час и малко с малко "мамата" го разбрах какво му е, свалих фара и го оправих, а тея са си оставили ръцете, че и малка отверка намерих там между фара и акумулатора... Направо избеснях...
Коментар
-
Humppa
Хвалба - току що се връщам от супер излет - на Дунава с преспиване, на един остров, лодки, мрежи, риба, бира, приятели.... Искам пааааак!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар