Ми да бяхте ме поканили, бре!!! Никой дума не каза! - ОплакванеОще едно - разсърдих колегата emzo.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Повозихме се в неделята на един дзвер AMG V-8 компресор SL550 ... До 100 и тракшън контрола не може да го удържи и сигурно затова от 100 до 200 ускорява като че ли по - бързо отколкото от 0 до 100. Ускорението и звука са голем кеф. Амааа... голем кеф!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да се похваля и аз де...Вчера съвсем спонтанно реших да направя един плаж и тръгнах с влака към Бургас, като на гарата ме чакаше брат ми с Бравото (той беше в Несебър).Пътьом спряхме в Поморие да се видим с колегите от Стара Загора, които се бяха разплули рано-рано сутринта на плажа.След това уж в търсене на плаж - от вариант на вариант...спряхме се на Варна Направихме един плаж с колегата /////, после пихме бири, а най-после посетихме и итал-срещата им (за да бъдем втория фиат там, след този на T-SHOW).Видях се с хора, които не бях виждал от 3 години и много много ми липсваха! Много се радвам, че се видяхме с Емо (Phoenix), с Ваньо (iee), с Тишо (T-SHOW), с Живко ///// и с още незнайни колеги, предимно от алфа-клуба...Изобщо не съжалявам за похарчените 15 лв за метан
Коментар
-
Immortal написа:Да се похваля и аз де...Вчера съвсем спонтанно реших да направя един плаж и тръгнах с влака към Бургас, като на гарата ме чакаше брат ми с Бравото (той беше в Несебър).Пътьом спряхме в Поморие да се видим с колегите от Стара Загора, които се бяха разплули рано-рано сутринта на плажа.След това уж в търсене на плаж - от вариант на вариант...спряхме се на Варна Направихме един плаж с колегата /////, после пихме бири, а най-после посетихме и итал-срещата им (за да бъдем втория фиат там, след този на T-SHOW).Видях се с хора, които не бях виждал от 3 години и много много ми липсваха! Много се радвам, че се видяхме с Емо (Phoenix), с Ваньо (iee), с Тишо (T-SHOW), с Живко ///// и с още незнайни колеги, предимно от алфа-клуба...Изобщо не съжалявам за похарчените 15 лв за метанVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Пък, да се нафукам здравата - от събота като се е почнало - нонстоп посещения от съфорумци без предупреждения! В съботата се видях с Алекс и Митака (от които получих много скъп подарък - да са ми живи и здрави и двамата), Емо (Emzo), Владо и Емо (Phoenix) - малко по-късно.В неделята плажувах с Дидо и братото му. Че после ходихме и на Варненската среща и там се видях с другата половина форум.Днес намина Петьо (bubachko) - аз си мислех, че още е в командировка в пустинята при арабите (да гребне, тъй малко тъко бензинец). пп В петъка намина Diablo от алфа форума.сега си мисля, ако се напивах с всички поотделно - още нямаше да съм трезвен, да го еа!
Коментар
-
Да се оплача:В понеделник сутринта много бързах,отидах на моята автомивка.Обаче то винаги имат много работа,ама за мой карък имаше десет коли сигурно преди мен.Трябваше ми едно външно миене,понеже миналата седмица на паркинга на Метро някой ми сгъна вратата и отивах да снимат щетете застрахователите.А те искат колата чиста.Та срещу моята си любима мивка,Гладиатори в Кичука,от няколко месеца отвориха и някаква странна мивка с тъпото име Шикуку.Нямах избор и отидох там,за мое учудване нямаше никой!Странно,отсреща опашка,а там се озовах само аз.Двама миячи пляскаха карти и се псуваха като пълни селяндури.Помолих ги да ми измият бързо колата.Пръснаха на две на три със струйката и взеха да я търкат с едни гъбе,даже единия с пласмасова метла?!Викнах им на цървулите,че ще надерат лака,а те казаха,че така се миело.Нямах грам време да ги чакам с гъбите и ги накара набързо да я пръснат и само джамовете да ми подсушат.След спиране на другия край на града за огледа,установих,че колата е цялата надрана.Сигурно олигофрена е имал камъче в гъбата,мамка му и цървулската мивка!Не ходете на автомивка Шикуку,шикукушарник,или каквото е там!Да се похваля:Днес пастирах цялата кола,без огънатата врата която тия дни ще боядисам.Благодаря на Иван от автомивка Гладиатори!Момчето се постара много и поправи на некадърниците от шикукушарника осраното.Bravo JTD
Коментар
-
Оплакване: Днес ми се размина плажа...Хвалене: Направих ръчна автомивка на стилото(2 ЧАСА). Направо заблестя!! Купих си паста и полирах всички драскотини. Е не всички се заличиха но ефекта е доста добър. Пастата обаче направи чудеса със фаровете! Станаха като нови Много съм доволенRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Аз нещо, дето ще се изцапа в следващите 15 минути хич не си и правя труда да го мия.Миналата седмица (ХВАЛБА) си изпрах салона (че кучето беше осрало навсякъде).Външно колата я мих някъде пролетта, май за някаква среща беше... Ще я измия и за Италфеста, предполагам Хвалба - днес, благодарение на колегата nnikin (Ники) си хапнахме доволно в Кърджали.Оплакване - не можахме да се видим с него, тъй като бях с шефа и още един колега и много бързахме.
Коментар
-
Да са оплача - аз съм магнит за олигофрени! Разговор в чата:Той: - Кефиш ме.Аз: - А ти мен - не.Той: - Ти си красива и умна и имаш хубав глас.Аз: - Какво очакваш? Много трудно мъж може да ме впечатли с интелигентност.Той: - Как мога да те впечатля, с готин смс или минерален басейн? Утре ще ти се обадя да пием облак, аз ще почерпия (правописът е автентичен, и това не е всичко!)....и още, и още...Някъв па видял моя снимка и искал да се запознае с мен, щото съм имала дълга и хубава коса!!!Направо не вярвам,че ми се случва!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар