Хвалбичка: с ксенонче от преди малко, благодарение на Емо- Phoenix Имало светлина в тунела
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Хваля се:Срещу 60 лв. за фреонче,климатика в колата работи.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Новите ми чистачки сдадоха багажа, а са само на 1 месец, а струват 60лв.
затуй на Кауфланд /да не се счита за реклама/ от 4.50 лв. универсални - два броя и си сфиркай - вече 6 месеца без проблем...
+1 Кауфландските за парите си, са страхотни. При мен са от февруари месец, добре чистят все още, и рамената им не ръждасват. Като се скапят, ще сменя само гумената част, продават се отделно същите, за около 4-5 лева.
Оплакване : Нямам грам спирачки ...Хвалба : Прибрах се у дома без грам спирачки по един от най-натоварените пътища на Родината ни . Добре са ме научили да карам в далечната 1984 г.П.П. Причината за проблема със спирачките е в избушилото задно спирачно цилиндърче закупено от модерирано EURO 07. Да им модерирано и на тези , които им правят реклама наляво и надясно.Непристойния език не е желателен тук.Модераторски екип на forum.fiat-bg.org
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Оплаквам се - Заралии този път отидоха без мен на море! Оплакване - умирам от тъпотия в тая София! Хвалба - вече съм член на Съюза на Българските Пияници, снощи си изкарах мнооого весело и се забавлявах, даже и сутринта купонът продължи! След Милеви скали не бях се смяла така!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплаквам се - Заралии този път отидоха без мен на море! Оплакване - умирам от тъпотия в тая София! Хвалба - вече съм член на Съюза на Българските Пияници, снощи си изкарах мнооого весело и се забавлявах, даже и сутринта купонът продължи! След Милеви скали не бях се смяла така!
Хвалбо-оплакване:След броени часове морето за нас свършва за тази година. Днес си спретнахме хубава среща кафе със супа на плажа на Поморие с Дидо безсмъртния и брат му.Ирке да беше дошла с нас на море,а не да дремеш пред компа по цял ден във тоя сурат тефтер.И един виц по тоя случай:Как могат да се изкарат пари от фейсбука?Ами изтриваш си профила и си намираш работа.Така ще си изкарате пари.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар