Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: от утре съм за 10 дни на почивка в Несебър заедно със семейството на най-добрия ми приятел. След това за 2-3 дни на вилата на друг приятел на Албена. Ееееееех живот...
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

УРА! Днес пристигна новото кабелче за стилото а именно ЕЛМ327 Довечера ше падне ровичкане.
      Прикачени файлове
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба: в петък заминавам на почивчица за 2 дни на Шкорпиловци.
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Айде да се похваля с новата придобивка.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Честито Princo,със здраве да си я караш и много безаварийни километри!
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Честито за новото типо, Вълко! Там е истината. Със здраве да си го караш и само безаварийни километри ти пожелавам!

Коментар

В събота съм на концерт на Whitesnake Днес се сдобих с билет. За малко да не разбера,че ще свирят на 300м от нас :D
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се: Днес ставам на 28 имам хубави гости! Хваля се 2: Наложи се да ги посрещам на летището в 03:20ч, но още дори не сме легнали от много приказки и след малко палим към плажа
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

На kiselo - ЧРД !!! Да си здрав , прав и корав !!!На Princo - а да е хаирлия новата придобивка !!!
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Princo написа:
                      Честитка на бат Принко за новата Типара.Със здраве да я караш и само готини мадами вътре. Да я домъкнеш на среща да я видим тия дни.Да се похваля:Ще мия и разглобявам Купенцето малко днес.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Честито на принко и повече космет с новата придобивка!!! Митак това е кола а не лего какво ще му разглобяваш??? Хваля се в събота си отремонтирах предницата Оплаквам се - днес ще разбера колко дължа на шефа за части
                        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                          Честито на принко и повече космет с новата придобивка!!! Митак това е кола а не лего какво ще му разглобяваш???
                          Ами който иска да кара с големи гуми е така.Ще прекарвам тръбата на метана отдоло,че сега минава през калника и като е натоварена гумата ми опира в тръбата.Малко доработка по фаровете има също за ксенона и така.Абе надявам се козметично да е всичко.Дано не се закучи нещо.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дано!!!
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Princo написа:
                              Честито Вълко и много безаварийни
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Голяма хвалба: днес от 3-то РПУ ми се обадиха намерили са ми телефона, които ми откраднаха миналата година. До няколко дни ще ми го върнат. Направо не мога да повярвам. :D

Коментар

Working...
                                X