Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От снощи съм горд собственик на това

Коментар

Тони, много е хубавко, да ти е живо и здраво :D оплаквам се: опитах да се направя безсмъртна с текила резултата беше цяла Неделя реанимация
      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
        оплаквам се: опитах да се направя безсмъртна с текила резултата беше цяла Неделя реанимация
        Не може току така всеки да става безсмъртен Оплаквам се: Днес ми е последния ден от почивката... Утре пътувам към къщи.Хваля се: След малко изчезвам към плажа

Коментар

mims написа:
          Тони, много е хубавко, да ти е живо и здраво :D оплаквам се: опитах да се направя безсмъртна с текила резултата беше цяла Неделя реанимация
          Щом си оцеляла, значи си безсмъртна оплакване-много, ама много работа точно преди отпуската хвалба: 15 дни отпуск=мноооого мореееее :D

Коментар

Отпада пътуването ни за срещата на Милеви Скали ...Криво ми е много ...
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
              Що бе?
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
                Румене,недей така бре...Какво стана със плановете за потна ракийка на хладинка?
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Стотици причини , приятели !!!Ще вдигам наздравици дистанционно с вас ...
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се:Румен Хинчев няма да идва на Милеви скали!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Да си похваля половинката.Спретнала ми един скромен сач за вечеря.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Да я вземеш със сача на Милеви Оплаквам се: почивката ми свърши и съм пак на работа;Хваля се: изкарах една от най-хубавите си почивки, макар и само 5 дни.

Коментар

Пак ми надраха колата, деб@ тяхната м@м@ !@#$%№&* !@#$%№&* !@#$%№& !@#$%№& Вече съм за цялостно пребоядисване...
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti
                          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Захладя малко и всичкото турист си хвана пътя. От около час-два е такова положението на изхода на Бургас.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дъ съ пофаля- изкарах невероятна почивка в Несебър, 10 дни! Сутрин на плажче с приятели, следобед край басейна на джин с мента...няяяма такъв кеф!Отсега нататък - само със Заралии ще ходя на море!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Дъ съ пофаля- изкарах невероятна почивка в Несебър, 10 дни! Сутрин на плажче с приятели, следобед край басейна на джин с мента...няяяма такъв кеф!Отсега нататък - само със Заралии ще ходя на море!
                                От обслужването в столовата доволна ли си?Хваля се: Утре вечер пътувам за среща с приятели, високо в планината. Оплаквам се: Нещо не съм на кеф... криво ми е. Не ми е ден днес май...

Коментар

Working...
                                X