Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хваля се: Днес ми пристигна чейнджъра за стилото... Оплаквам се: Хич не съм доволен от покупката...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплаквам се:За пореден път,когато ми предстои пътуване до София колата се разваля ден по-рано. Оплаквам се:Преди две седмици сменях скоростна кутия и купих 2`ра ръка,но тъй като съм късметлия и тя е развалена. Хваля се:От моргата,от която я купих я замениха с друга,да видим сега като стоя пак 1 седмица без кола и се сложи кутията къв ще е късмета ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
        Оплаквам се:За пореден път,когато ми предстои пътуване до София колата се разваля ден по-рано. Оплаквам се:Преди две седмици сменях скоростна кутия и купих 2`ра ръка,но тъй като съм късметлия и тя е развалена. Хваля се:От моргата,от която я купих я замениха с друга,да видим сега като стоя пак 1 седмица без кола и се сложи кутията къв ще е късмета ...
        Много кофти, дано по-бързо събереш колата и тоя път да си случил на кутия :D.
        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба: Снощи бяхме на бунгалца до Шабла... Изпихме доста домашна хубава ракийка с огромна домашна салатка. Метнахме и едни пържолни на барбекюто и така от 18 до 00ч Много беше готиноОплакване: Скъсаха ми служебния телефон от звънене...направо се побърка...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплакване: пих следобедни бирички... нещо не ми е добре, в смисъл не съм добре с главата, тропа ми дъската - полудявам. Ще счупя нещо, мерси!.
            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване: Намирането на работа е мисията невъзможна...
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Оплаквам се: Днес ми написаха акт със служебната кола за липса на винетка при положение че няма знак за край на населено място и няма знак винетка?! WTF ?!става въпрос за пътя от Люлин в посока Божурище(в посока Ситроен по-точно).Излязоха ми с обяснението,че това е международен път..... и го водели E8 или нещо от този сорт. Спорихме около 5мин - нищо предлагах му пари-нищо. Просто нямам думи ще се съдим сега пък да видим кой крив кой прав.Пазете се сами колеги че като гледам как "родната полиция ни пази....." Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Днес се видях с Дидо на място , което и в най-смелите симпредстви не съм предполагал Жулихме кайвета кадар в центъра на България Следваща среща или Милеви Скали или Флагстаф, Аризона ...
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

micro_mn написа:
                    Оплаквам се: Днес ми написаха акт със служебната кола за липса на винетка при положение че няма знак за край на населено място и няма знак винетка?! WTF ?!става въпрос за пътя от Люлин в посока Божурище(в посока Ситроен по-точно).Излязоха ми с обяснението,че това е международен път..... и го водели E8 или нещо от този сорт. Спорихме около 5мин - нищо предлагах му пари-нищо. Просто нямам думи ще се съдим сега пък да видим кой крив кой прав.Пазете се сами колеги че като гледам как "родната полиция ни пази....." Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                    Колега това е така, подминеш ли метро или по-точно ЛУКОЙЛА считай се извън София и винетката трябва да я имаш. Коронния им номер на шишковците е да седят малко след моста като идваш към София с радара, защото е и 50 ограничението, много хора горят там Преди имаше табели и на излизане, и на влизане. Сега ги няма....П.П: Чудно ми е само дали рейса за Божурище, който минава от там има винетка Не е лошо да погледнеш, 54 е. Ако няма използвай го това в съда щом ще обжалваш!
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Опалвак се: Напуках се като мастия от едното нищо - Somersby и Aftershock cheesecake Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Хваля се: Вчера направих едно служебно пътуване през почти цяла България, като пътьом се видях с Румен в едно село в планината Кеф е да пиеш сутрешно кафе на планинска хладина Оплаквам се: Не ща да чуя за Плевенска област повече (да ме прощават колегите, които са от там). Там са 30 години назад в пътищата бе... Луда работа. Как пък един път свестен няма...УЖАС! Ловчанлии пък - чисто нов път, готов, с маркировка, с всичко, и по цялата му дължина - постоянни ограничения 60 за 2000 м, които се застъпват... Не че съм си правил труда да ги спазвам де, ама все на тръни седях.

Коментар

Immortal написа:
                          Кой е тоз дето лети към водата?
                          да се хваля ли да се оплаквам ли - ей сега вече разбрах кой ми е огънал калника на пунтото http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/bach..._1074.jpg.html
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                            Вчера направих едно служебно пътуване през почти цяла България...
                            До Видин не си идвал! И престани да се оплакваш! Не може на всеки да направят магистрала в задния двор като на теб! И започни да спазваш диета и слизай по-често от колата! Само кривиш на хората калниците! Днес щях да получа инфаркт! Качвам се на кантара, а той показа 197.6 ! То било либри някакви си!
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                              Immortal написа:
                              Вчера направих едно служебно пътуване през почти цяла България...
                              До Видин не си идвал! И престани да се оплакваш! Не може на всеки да направят магистрала в задния двор като на теб!
                              То оставаше по тия подобия на пътища чак до Видин да стигна :D Още не са я направили магистралата в задния ми двор... дано стане по-скоро.

Коментар

Мисля, че вече разбра какво разбираме хората от Северодападна България под израза - "хубав път" :D
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X