Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Та да не сме много извън темата, похвали се колко ти струваше всичко, че нещо се замислям и аз за метан, ама с моя двигател си е абсолютен душегуб

Коментар

Хваля се: Уредбата я купих от колега от форума за 450 лв.Оплаквам се: Поради спецификата на колата, се наложи купуване на допълнителни неща, и заедно с монтажа дадох още 250 лв,та станаха 700.Скоро ще преправя и пропан-бутановия инжекцион на Дедрата да работи на метан. Но малко по-нататък.

Коментар

Ще откриеш топлата вода :DОплакване: Много вдигнаха метана. Хвалба: Все още не може да се сравнява с дизел или бензин

Коментар

Оплакване: Пак имах ядове с колата, мисля че е време да отида на църква...
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

tomsan написа:
            Оставам с впечатление , че стилото е дяволско изчадие ....
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

Румен_Хинчев написа:
              tomsan написа:
              Оставам с впечатление , че стилото е дяволско изчадие ....
              И на мен прекалено много ми напомня VW.

Коментар

Голяма хвалба: В отпуск до 07.09.2011 г.
                Peugeot 301
                Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

venco67 написа:
                  Голяма хвалба: В отпуск до 07.09.2011 г.
                  Верно си е голяма Моята е малка - поради отпуските на колегите, че и на шефа, ще се наложи да си променя графика с моите планове...Все пак си издействах един петък, (събота и неделя), и понеделник и вторник... Тъй че... Перея да ме очаква!

Коментар

НЕ просто на мен такъв ми е бил "късмета".
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хваля се: Оправих си диодчето на вратата дето индикира пуснатата аларма Вече си мига като заключа колата!Оплакване: Скукинг....
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: от посока Китен - Бургас, от преди разклона за Созопол като почна един дъжд.. а Бургас в момента е под вода, особено гарата ..
                        Fiat Punto MK2 Sporting
                        Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Хвалба : след цял следобед гъзурчене успях успешно да подменя долната част на кокпита с този от Делтата. На Дедрата пластмасите бяха напукани, на места направо начупени, а джабката се държеше на две допълнително монтирани от мен метални планки.Сега всичко си е оригинално.Втора хвалба - оправих си и вентилатора на климатроника/парното (вътрешния, дето духа в купето). Преди като друсне някъде - прекъсваше, понякога за дълго време. Оказа се едно разпоено краче на един от конекторите...поработих няколко минути с поялника и сега е ОК.Трета хвалба - утре ще прескоча до Несебър да си накисна шкембето в морето.

Коментар

а пък ако отскочиш до Варна ще
                            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Смених си осветлението в салона с диодно.Няма такава светлина.Бяло и светло та чак баба да шие гоблени вътре.На плафона отпред монтирах едни плочки с по 9 диода ,а на задните с по 3.[/b]
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Ще ходя на море с невероятна мацка с ейй такива цици и ейй такова дупе Оплаквам се: Много мразя когато аз събирам пари и трябва да платя сметката. Естествено всеки се прави на луд и дава колкото иска, разликата и бакшиша го плащам аз. Та..назад съм с 25лв. от "приятели"

Коментар

Working...
                                X