Да се похвалЯ: в Irka_fihi и fihi сме и къркаме ракии със салата......, която е уникална.Ейййййй, много е готино да си с приятели на маса!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: Благодарение на Дянко (reter) и Краси (krasiо_79bs), Бравото вече е обордувано с оригинален CD changer. Още по-голяма хвалба - оказа се, че все пак оригиналния кабел си е там и не ни се наложи да прекарваме друг. (Имам излишен един кабел, ако някой търси).Хвалба: Благодарение на колегата xctr вече Бравото си има и метанова уредба, която още не е монтирана, но до няколко дни и това ще стане... Е тогаз вече ще падне хойкане (Яворе!) Хвалба: Днес е първия уикенд от доста време насам, в който нямам никакви ангажименти. Прекарах си чудесно на басейна на мой приятел (колегата 3DAttack - май такъв му беше ника тук). Изпихме 10-тина бирички... бе кеф!Оплакване: Нямам нито един празен диск да си запиша малко от мойта музика... ама ей сега чакам да ме вземат да идем до града... (че аз съм пил)...
Коментар
-
Явор Митев
А аз се оплаквам и страдам за Еми Уайнхауз....довърши се тотално и наистина ще ми липсва страхотния и глас. Наркотиците и алкохола не прощават.....и все на 27 !!!!!
Коментар
-
kosta написа:Да се похвалЯ: в Irka_fihi и fihi сме и къркаме ракии със салата......, която е уникална.Ейййййй, много е готино да си с приятели на маса!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване: Доста се проточи ремонта на покрива на къщата. Наложи се преизграждане и повдигане с някой ред тухли.Дъжд ни изненада яко на 3 пъти За щастие няма щети и течове по втория етаж от придошлата вода Яко гребане с кофи и те така.Хвалба: До 3-4 дни ремонта приключва и вече ще си имам изцяло нов покрив п.с. Когато имам време ще кача снимки Та се оказа, че имам време и реших да споделя с вас снимков материалnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...Хвалба ли е, оплакване ли е... - със съучениците ми от гимназията се опитваме да си направим среща (първата от завършването) и всички търсят мен! Нито съм организатор, нито нищо...кой ще идва, кой няма да идва, на кой кога му е удобно, в коя кръчма иска...пишат на мен..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...Хвалба ли е, оплакване ли е... - със съучениците ми от гимназията се опитваме да си направим среща (първата от завършването) и всички търсят мен! Нито съм организатор, нито нищо...кой ще идва, кой няма да идва, на кой кога му е удобно, в коя кръчма иска...пишат на мен...
Коментар
-
Irka_fihi написа:Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Вече съм с голям стикер благодарение на Краси/krasio_79bs .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Нека да се похваля и аз- за първи път днес видях младо момиче да лъже толкова нагло...в смисъл професионално .Мислех,че израза "гледа те в очите и те лъже" е просто израз, но не било така- видях го на живо...чак занемях .Е, театралното изкуство явно си е дарба но да не забравяме и другата пословица "на лъжата краката са къси"
Коментар
-
blondi_74 написа:Нека да се похваля и аз- за първи път днес видях младо момиче да лъже толкова нагло...в смисъл професионално .Мислех,че израза "гледа те в очите и те лъже" е просто израз, но не било така- видях го на живо...чак занемях .Е, театралното изкуство явно си е дарба но да не забравяме и другата пословица "на лъжата краката са къси"Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:blondi_74 написа:Нека да се похваля и аз- за първи път днес видях младо момиче да лъже толкова нагло...в смисъл професионално .Мислех,че израза "гледа те в очите и те лъже" е просто израз, но не било така- видях го на живо...чак занемях .Е, театралното изкуство явно си е дарба но да не забравяме и другата пословица "на лъжата краката са къси"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар