Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похвалЯ: в Irka_fihi и fihi сме и къркаме ракии със салата......, която е уникална.Ейййййй, много е готино да си с приятели на маса!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - мнение номер...абеее...хубав номер! Хвалба - 7 години семеен живот празнувам днес.Aрни гости съм посрещнала, без да ги планувам.За оплакване - ...нямам!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Хвалба: Благодарение на Дянко (reter) и Краси (krasiо_79bs), Бравото вече е обордувано с оригинален CD changer. Още по-голяма хвалба - оказа се, че все пак оригиналния кабел си е там и не ни се наложи да прекарваме друг. (Имам излишен един кабел, ако някой търси).Хвалба: Благодарение на колегата xctr вече Бравото си има и метанова уредба, която още не е монтирана, но до няколко дни и това ще стане... Е тогаз вече ще падне хойкане (Яворе!) Хвалба: Днес е първия уикенд от доста време насам, в който нямам никакви ангажименти. Прекарах си чудесно на басейна на мой приятел (колегата 3DAttack - май такъв му беше ника тук). Изпихме 10-тина бирички... бе кеф!Оплакване: Нямам нито един празен диск да си запиша малко от мойта музика... ама ей сега чакам да ме вземат да идем до града... (че аз съм пил)...

Коментар

А аз се оплаквам и страдам за Еми Уайнхауз....довърши се тотално и наистина ще ми липсва страхотния и глас. Наркотиците и алкохола не прощават.....и все на 27 !!!!!

Коментар

Хвалба: В началото на октомври заминаваме с жената и приятели за 6 дена в Лондон. Резервирахме си хотела, купихме си и самолетните билети.Оплакване: Има много време до тогава.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

kosta написа:
              Да се похвалЯ: в Irka_fihi и fihi сме и къркаме ракии със салата......, която е уникална.Ейййййй, много е готино да си с приятели на маса!
              Ей ако знаете как ви завиждам,че не сте ми пред очите.Да се наплякате и зарад нас а и ние заради вас.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

mims написа:
                огромна хвалба : приета съм на първо класиране по първо желание :D
                И като минаваш през В.Търново, да се обаждашшшшш

Коментар

Оплакване: Доста се проточи ремонта на покрива на къщата. Наложи се преизграждане и повдигане с някой ред тухли.Дъжд ни изненада яко на 3 пъти За щастие няма щети и течове по втория етаж от придошлата вода Яко гребане с кофи и те така.Хвалба: До 3-4 дни ремонта приключва и вече ще си имам изцяло нов покрив п.с. Когато имам време ще кача снимки Та се оказа, че имам време и реших да споделя с вас снимков материал
                  Прикачени файлове
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...Хвалба ли е, оплакване ли е... - със съучениците ми от гимназията се опитваме да си направим среща (първата от завършването) и всички търсят мен! Нито съм организатор, нито нищо...кой ще идва, кой няма да идва, на кой кога му е удобно, в коя кръчма иска...пишат на мен...
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...Хвалба ли е, оплакване ли е... - със съучениците ми от гимназията се опитваме да си направим среща (първата от завършването) и всички търсят мен! Нито съм организатор, нито нищо...кой ще идва, кой няма да идва, на кой кога му е удобно, в коя кръчма иска...пишат на мен...
                      Радвай се, сигурно са те запомнили, че все ти си им водила нещата в клас(примерно да си била представител) Оплакване: Тебе те търсят да си направите среща, а аз завърших скоро и немога да ги накарам да се събереме
                      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Баааси палата, Митак! Тва в Павликени ли е? Евалата...
                        Ирка, това е родната ми къща в Павликени Големичка е .............по 150 квадрата етаж Ремонта ще ни излезе колкото половин апартамент пак в Павликени. Мислех да купувам такъв, но се отказах. Удобствата на къщата за мен са по ценни от тези на апартамента. Навремето майсторите са си оставили ръцете поставяйки необработен(обелен материал) и червояда беше разказал играта на значителна част от конструкцията. Та затова предприехме този ремонт. Покрай покрива ще се подменят около 100 метра улуци, после ремонти по стълбищата към втория етаж.......бе нямам думи, да приключва всичко, че бая има да се чисти след това И да започваме отново със спестяванията, че не се знае какво ще ми дойде на акъла п.с. Поне стария дървен материал ще отиде за огрев и ще спестя някой лев от това
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Вече съм с голям стикер благодарение на Краси/krasio_79bs .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Нека да се похваля и аз- за първи път днес видях младо момиче да лъже толкова нагло...в смисъл професионално .Мислех,че израза "гледа те в очите и те лъже" е просто израз, но не било така- видях го на живо...чак занемях .Е, театралното изкуство явно си е дарба но да не забравяме и другата пословица "на лъжата краката са къси"

Коментар

blondi_74 написа:
                              Нека да се похваля и аз- за първи път днес видях младо момиче да лъже толкова нагло...в смисъл професионално .Мислех,че израза "гледа те в очите и те лъже" е просто израз, но не било така- видях го на живо...чак занемях .Е, театралното изкуство явно си е дарба но да не забравяме и другата пословица "на лъжата краката са къси"
                              Абе аз,не че нещо се намесвам във вашите спорове,ама е крайно време да ги приключите и да спрете да занимавате целия форум.Квото имахте да си казвате,си го казахте днеска на срещата ... Оплаквам се:В момента ми е жега,скучно ми е и ме гони едно безпаричие.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                                blondi_74 написа:
                                Абе аз,не че нещо се намесвам във вашите спорове,ама е крайно време да ги приключите и да спрете да занимавате целия форум.Квото имахте да си казвате,си го казахте днеска на срещата ... Оплаквам се:В момента ми е жега,скучно ми е и ме гони едно безпаричие.
                                не мисля,че съм цитирала някъде думата "форум" и като не си наясно с нещо по-добре не коментирай

Коментар

Working...
                                X