И аз да се похвалим :D .Приет съм в ТУ-Варна - АВТОМАТИКА, ИНФОРМАЦИОННА И УПРАВЛЯВАЩА ТЕХНИКА (АИУТ).Предпочитах КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ (КСТ),но така е,човек като го мързи така става.Но пак съм доволен.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Къде, къде? В РУ "Ангел Кънчев" ли? Ако да, честито, колежке, и аз съм там Редовно, задочно?Хвалба: Тази нощ ще се спи, хладинка
Баш тама, задочно. Такъв мерак ми е
Хехехеххе, в повече ще ми дойдете колежките :D.Айде честито и от мен, пък с почерпката ще се оправим на Русенска територия .
Айде, бе, ти па оплакваш ли се нещо??? simeon3000 - Честита рожба! Не знаех,че имаш и едно, а ти с второ си се сдобил! Много здраво дупе да ги отгледаш ти пожелавам! :D
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Тая тема...не знам дали е разрешено да я "ъп-вам" на 24 часа, ама ще се пробвам...Хвалба - гостито тая вечерррр...беше мнооого весело.Хвалба - канена съм (сме) за кумовеееее!!! Оплакване - върви ми на счупено - замина ми пръстенът от бала, emzo ми счупи една гривна на Китен...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Да се оплача и аз - едно куче камикадзе ми счупи бронята от ляво (’’)и да се похваля - поне не бях похарчил пари за лепене и боядисване на пукнатината отдясно
Тая тема...не знам дали е разрешено да я "ъп-вам" на 24 часа, ама ще се пробвам...Хвалба - гостито тая вечерррр...беше мнооого весело.Хвалба - канена съм (сме) за кумовеееее!!! Оплакване - върви ми на счупено - замина ми пръстенът от бала, emzo ми счупи една гривна на Китен...
Е ми счупеното носи щастие. Браво на смелчаците дето са те(ви) поканили за кумове.Да са живи и здрави бъдещото семейство.И да се похваля:Днес взех малко парички без които щях да се оправя(им) трудно следващите 5-6 дни.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
оплакване - в последно време като загрее Самолета почва да пуши под капака вчера на доктор - махнахме кората на двигателя и видяхме при петия разпръсквач - неква течност...хваля се - не е нафта, и на разпръсквача нищо му няма - масло е - гарнитура на капака на клапаните
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар