Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Похвали се, оплачи се!!! част 3

=Rudi= написа:
    Румен_Хинчев написа:
    avvasilev написа:
    Оплакване:Тъкмо стана интересно в темата за катаджиите и взеха, та я заключиха.
    Война модераторов началась ...
    :D Ко речи?И аз с интерес следях темата, но не ми се спореше, подкрепяйки мнението на stefanaki.Оплакване - утре ,по прогноза, ще гоним 40 градуса. Спомням си, че преди години прогнозите за 30 градуса ги посрещахме пак така, защото бяха същата рядкост.
    Тъй то . Искахте демокрация - на ви . При комунизма такЪви жеги нямаше Апропо - някаква голяма река не минаваше ли край Силистра
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Само оплакване:Тъкмо да пиша в темата за КАТ-аджиите и да подкрепя Дидо Имортъла и нейсе.Разбира се,че има закони с които трябва да се съобразяваме,но този с ограниченията на скоростта и надвишаването им с около разумните 20-тина километра не са от тях.Не,че бързам,но понякога ме дразни на прав участък от пътя да има 60,а аз съм на 5-та предавка и разумното каране е около 70км.Тогава си карам с толкова освен ако не са ми присветнали да намаля.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
        Само оплакване:Тъкмо да пиша в темата за КАТ-аджиите и да подкрепя Дидо Имортъла и нейсе.Разбира се,че има закони с които трябва да се съобразяваме,но този с ограниченията на скоростта и надвишаването им с около разумните 20-тина километра не са от тях.Не,че бързам,но понякога ме дразни на прав участък от пътя да има 60,а аз съм на 5-та предавка и разумното каране е около 70км.Тогава си карам с толкова освен ако не са ми присветнали да намаля.
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

оплаквам се - връщам се от плажа - жееееегаааа, нсъ трае... отивам да изкъпя Самолета...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Жегаааааа! Къде е Зимата?
            Няма начин да няма начин!

Коментар

donnna написа:
              оплаквам се - връщам се от плажа - жееееегаааа, нсъ трае... отивам да изкъпя Самолета...
              А,недей бе.Ще вземе да му падне боята.Пък и какъв е смисъла,да го къпеш,пак ще се изцапа.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

nikolovvd написа:
                Вкъщи, при климатика
                Fiat Punto MK2 Sporting
                Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

nikolovvd написа:
                  Сега искаш зима,ама като дойде,щи тракат зъбаците. :D
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Жегата не ми пречи - по няколко душчета на ден и всичко е перфектно. Зимата няма как да се постигне този топлинен комфорт. Ако можеше целогодишно да е лято...
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

огромна хвалба : приета съм на първо класиране по първо желание :D
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                        ТУ - София ?
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                          mims написа:
                          ТУ - София ?
                          ТУТ - Русе :D
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплаквам се: Сключих договор с едно Мебелно студио в Бургас за изпълнение на една поръчка...След 10 дена ми се обадиха, че цената по договора е различна ( в повече разбира се), защото са объркали сметката си. Казаха ми, че другия вариант е да ми върнат капарото и пито - платено...Хваля се: Не си взех капарото. Ще ги осъдя. КЗП също знае. А аз наистина се надявам, че в нашата татковина някой все пак ще вдене, че договорите не са само лист бяла хартийка. Призовавам: Търсете си правата, иначе излизане от дупката нЕма.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Похвали се, оплачи се!!! част 3

ntodorov написа:
                              Оплаквам се: Сключих договор с едно Мебелно студио в Бургас за изпълнение на една поръчка...След 10 дена ми се обадиха, че цената по договора е различна ( в повече разбира се), защото са объркали сметката си. Казаха ми, че другия вариант е да ми върнат капарото и пито - платено...Хваля се: Не си взех капарото. Ще ги осъдя. КЗП също знае. А аз наистина се надявам, че в нашата татковина някой все пак ще вдене, че договорите не са само лист бяла хартийка. Призовавам: Търсете си правата, иначе излизане от дупката нЕма.
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля, че днес за втори път станах татко. Имам вече и син Самуил.
                                Прикачени файлове
                                Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Working...
                                X