Alisiq написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: днес човърках отново уестгейта на турбото,за профилактика че имах големи съмнения за него.И взех че го откачих .Голямо човъркане,дупене,мъчене,цапане беше.Най-накря го хванах с едно чопче и го нанизах,ако бях се сетил по рано....Хваля се: сега колата върви като откачена.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
оплаквам се : пак съм в супер скапано настроениеоплаквам се : жега ми еоплаквам се: мъжо много закъснява от работа днесЕдинствено, с което мога да се похваля е, че Събота ще ходя на DRIFT DAY на пистата в Калояново.Имам голям мерак да се запозная с една мацка, която ще е там.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Хваля се: Вчера замерих фуфу Бургас - София и по комп даде разход 4.7л/100км... Това шофиране 90% с темпомата. И 70% от времето с пуснат климатроник на 21С. На едно място само преди Пловдив се отпуснах и настъпах до колкото може за 4-5мин, че някаква вектричка ми се пънеше ама... Преди това настъпване показваше 4.1/100Оплаквам се: В доста кофти настроение съм въпреки, че съм отпуска...винаги изниква нещо което да те скапе... Оплаквам се: При настъпването фуфу вдигна температурка над средата което никога не се беше случвало...по късно проверих и установих, че антифриза ми е спаднал. моя грешка че не го проверих преди да тръгна. Долях водица и всичко си дойде на мястотоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване - неприятна изненада ме споходи днес.Хвалба - От днес нататък при всяка възможност изненадата ще е за други индивиди. Тези които ми спретнаха днешната.ОКО ЗА ДВЕ - ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ!Хвалба - ще изпратя Irka_fihi да си почива - на мотрето за 10 дена.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Оплакване - неприятна изненада ме споходи днес.Хвалба - От днес нататък при всяка възможност изненадата ще е за други индивиди. Тези които ми спретнаха днешната.ОКО ЗА ДВЕ - ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ!Хвалба - ще изпратя Irka_fihi да си почива - на мотрето за 10 дена.
Коментар
-
Той калмари не яде, но виж аз...ще мушна една порция с най-голямо удоволствие! Поляти с изстудено бяло вино, разбира се. Оплакване - пак се разболявам. Къде настинах в тия жеги... Оплакване - писна ми от предателства, писна ми, писна ми, писна ми...ей Богу, не мога да поемам повече! П.П. Ай стига съм се оплаквала. Хвалба - след 2 седмици ще се наслаждавам на морския бриз и сравнително евтиния алкохол в барчето на базата. Ама чак след 2 седмици ...пак си е живо оплакване."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар