Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хвалба: от утре на работа(най-после) :P
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба - заминавам на море.
      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Хвалба: България - Русия 3:1 Още пукаме бири за победата Това, ако не е качествена хвалба незнам !!!
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване:Бравото без бензинова помпа.Хвалба:Ще се пътува за морето с приятели и ще се чипкаме.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Дъ съ пофаля искам - изкарах НЕВЕРОЯТНО на форумската среща в Китен!!! Най-после посетих прословутата "Зангадор", просто нямам думи!!! За момент останах без дъх...Компанията беше голяма, шумна и мнооого весела! :D Благодаря на всички за страхотните моменти!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Оплакване: скапаният дъжд провали един ден,който трябваше да ми донесе прилични приходи.Хвалба: Утре времето ще е хубаво и ще празнувам "денят на независмостта"
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хваля се: изкарах страхотен уикенд с любимия човек и многооооооооо готини хора Хваля се/Оплаквам се; изгорях приличноОплаквам се: Спи ми се многооооОплаквам се : искам пак на Зинги Занги Доор

Коментар

Аз да се похваля също:Невероятен уикенд с всички присъствали на срещата на Китен.За невероятната дискотека също.Няма такава прилична дискотека.Ще отида пак при първа възможност.И леко оплакване:Довечера нощна смяна,а като знам каква нощна изкарах преди две вечери в Зангадор,направо не ми се мисли.Но така е трябва да има натоварено ежедневие за да усещаме повече почивните дни прекарани с хубави хора.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аз пък да се оплача - поради ред причини пропуснах посещението на Зангадор... Ще наваксам следващия път, макар че като не е с тази хубава компания, с която изкарахме супер 3-те дни в Китен...със сигурност няма да е същото.

Коментар

оплаквам се : за пореден път закъсвам със служебното Пунто. Пущината гасне и не иска да запали. Този път ме остави на доста оживено място и бях яко освирквана и псувана.
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                        оплаквам се : за пореден път закъсвам със служебното Пунто. Пущината гасне и не иска да запали. Този път ме остави на доста оживено място и бях яко освирквана и псувана.
                        Милата, не ти ли помогна някой младеж Мрън: Болна съм
                        Más vale tarde que nunca
                        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Хваля се: снощи късно вечерта се прибрах от Китен, искарах много готино на форумната среща :D .Оплаквам се: надявах се днес да се наспя, но уви... комшиите правят ремонт...
                          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалене: Стилото вече е оборудвано със това на снимката След 10-тина дни ще бъде пуснато ЦД-то за продаване така, че, ако на някой му трябва може от сега да правим пазарлък.
                            Прикачени файлове
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба: сдобих се с форумен ключодържател и стикер на задното стъклоОплакване: пак вали....
                              Fiat Punto MK2 Sporting
                              Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Оплаквам се:Преди малко имах лоша среща с родната пътна полиция и резултата е фиш за 20 лв. Оплаквам се:Цялата седмица ми е супер крива ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X