хвалба: от утре на работа(най-после) :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Дъ съ пофаля искам - изкарах НЕВЕРОЯТНО на форумската среща в Китен!!! Най-после посетих прословутата "Зангадор", просто нямам думи!!! За момент останах без дъх...Компанията беше голяма, шумна и мнооого весела! :D Благодаря на всички за страхотните моменти!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз да се похваля също:Невероятен уикенд с всички присъствали на срещата на Китен.За невероятната дискотека също.Няма такава прилична дискотека.Ще отида пак при първа възможност.И леко оплакване:Довечера нощна смяна,а като знам каква нощна изкарах преди две вечери в Зангадор,направо не ми се мисли.Но така е трябва да има натоварено ежедневие за да усещаме повече почивните дни прекарани с хубави хора.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплаквам се:Преди малко имах лоша среща с родната пътна полиция и резултата е фиш за 20 лв. Оплаквам се:Цялата седмица ми е супер крива ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар