Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплаквам се: днес щяха да ме блъснат при това на зелено-бях пешеходец

Коментар

хваля се.. купих си джанти

Коментар

хваля се - жената направи една хубава салата, пих 2 ракии, хапнах, сега смятам да се опъна на дивана...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          ...сега смятам да се опъна на дивана...
          Това ми напомни за думите на един мой приятел: "Ако се стигах сам - нямаше да се женя!"От благодарност се "погрижи" за жената, а не мисли само за себе си.Надявам се имаш чувство за хумор и няма да се обидиш.Оплаквам се - времето е хладно и прогнозата не е обещаваща, а вече така ми се ходи на море.

Коментар

=Rudi= написа:
            donnna написа:
            ...сега смятам да се опъна на дивана...
            Това ми напомни за думите на един мой приятел: "Ако се стигах сам - нямаше да се женя!"От благодарност се "погрижи" за жената, а не мисли само за себе си.Надявам се имаш чувство за хумор и няма да се обидиш.Оплаквам се - времето е хладно и прогнозата не е обещаваща, а вече така ми се ходи на море.
            Хахах той може би това имаше в предвид под това, че ще се опъне на дивана..просто по иначе казано Ух хвалене не е ли...Мразя часовете при козметик..ама после усещането е невероятно
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

оплакване: комшиите правят Кекс и ме събудиха, много им скърца леглото
              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Сигурно много бръмчи миксера, докато разбиват яйцата. Оплакване - приключих с репетициите за това лято. Отново чак наесен.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

dimaldim написа:
                  оплакване: комшиите правят Кекс и ме събудиха, много им скърца леглото
                  Аз мога да им препоръчам една "безшумна" рецепта :DХвалба: Заваля и ми изми колата !

Коментар

Хвалба: Карах новият Citroen C4, с двигател 1.4VTi, 95к.с./6000об. и 135Nm/4000об. Като визия, автомобила е перфектен, като возия също. Волана е много прецизен, директен, така да се изкажа. При смяна на скоростите, всичко е много гладко (съединител/лост), като на бравото ми (браво за бравото ). Вътре в купето на допир всичко е много приятно. Тапицерията по седалките не ми се видя много надеждна, някаква тънка плат, като дебел чорапогащник . По таблото всичко е дигитално, не ми харесва, сигурно защото не съм свикнал, харесвам стрелките повече. Аудио системата е перфектна. Лоста на мигачите има супер къс ход, при ръчно изключване, от ляв, директно включих десен, след това пак ляв, така едно 5 пъти, докато само го пипна да застане в средно положение . Чистачките оставят капчица вода, която се слива надолу по стъклото, добре че е от към пасажерската страна, и не пречи (мислили са го явно).Като вървеж, с този двигател, бих казал че е доста мудна. Може би се дължи на факта че я карах до към 4к оборота, всепак е кола на 4000км, просто не е уместно да я вкарам в червената зона. В сравнение с бравото, при натиснат педал до долу, бравото върви много повече (въпреки че съм без дебитомер в момента). По каталог и дават 95к.с. при 6000об. и 135Nm. При отнемане на газта, преди светофар примерно, няма го характерното забиване на носа, колата се носи все едно е на свободна. Малкият бензинов двигател, няма силата да забави колата, и затова спирачките се прилагат доста по-често, и по-интензивно.Като цяло, нищо ново не казвам относно малките бензинови двигатели, сложени на средно голямо купе.В заключение наистина хубава кола, но не и с този двигател. Дизел с принудително пълнене, със същите коне, е доста по-удобен за каране.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                      Хвалба: Карах новият Citroen C4, с двигател 1.4VTi, 95к.с./6000об. и 135Nm/4000об.
                      Малко не в темата, ама имам въпрос:- Защо ръчно изключваш мигачите? Не се ли изключват сами? Питам, защото на моя едно-времешен Ситроен наистина не се изключваха само, но и не бяха на лост, а на два клавиша...Иначе аз лично не мога да се впечатля от каквато и да е кола под 100 к.с. Ако ще и като самолет да изглежда... Дори не бих се качил да я пробвам.А лично мен дигиталните уреди много ме кефят. Може би щото съм свикнал на Темпрата, а и Ситроена беше с нестандартни уреди, макар и аналогови (нямаше стрелки). Още не мога да свикна на стрелките на Дедрата...Да се оплача: пращат ме на хирург да ми вади кътник... Самата дума хирург ме притеснява, и не мога да събера смелост за да ида...

Коментар

Immortal написа:
                        - Защо ръчно изключваш мигачите? Не се ли изключват сами? Питам, защото на моя едно-времешен Ситроен наистина не се изключваха само, но и не бяха на лост, а на два клавиша....
                        Изключват се, премествах се от лента в друга, и волана не "захапа", та трябваше ръчно.Хвалба: 12 календарни дена отпуска, на фона на миналогодишните 7, е супер.
                        00' Bravo 105 JTD

Коментар

Immortal написа:
                          ...Да се оплача: пращат ме на хирург да ми вади кътник... Самата дума хирург ме притеснява, и не мога да събера смелост за да ида...
                          Отивай преди да е станало по-зле Няма нищо страшно Дори е много по-добре от общ стоматолог

Коментар

Днес ми е последният работен ден в Галъп. Малко ми е странно защото работя тук от 1999 година.От понеделник съм на нова и надявам се по интересна работа

Коментар

Оплакване! Така си намерих тази сутрин задната чистачка, тръгвайки на работа. Не мога да разбера какво им пречеше.
                              Прикачени файлове

Коментар

Ръчичките да му изсъхнат на тоз дето ти е изкривил чистачката !
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X