Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!! част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Бях месец май в Полша, хареса ми! Има една готина супа ,която е сервират в купичка от хляб, опитай я!Успех!

Коментар

Ами няма да сме на едно място, тоест, ще обикаляме - Гданск, Краков, Познан...така че, все някъде ще я опитам! И аз съм чувала, че било красиво в Полша, дано да ми хареса. :D Хвалба - имало хора в тоя живот - намерих кой да гледа детето, докато ме няма и то без да иска нито стотинка за това! :D
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Оплаквам се:Както са тръгнали нещата, ще се наложи да си приспим кученцето....
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Какво му е?
          Ванга

Коментар

Поостаря кучето. На 11 години е, има артрит и схващане на крайниците. Понеже и е трудно да се движи, започна да и се изкривява гръбнака. А, оня ден си счупи задният крак. Ей така както я разхождах... Доктора каза, че лечението ще е трудно, дълго и скъпо, а ефекта да клони към нула...Решението е много трудно... Само тези, които са го изпитвали, знаят за какво става въпрос. Много си обичаме животинката. Детето ми е лудо по нея. Всяка вечер ходим двамата да я разхождаме. Как изобщо ще му кажа какво е станало незнам... Ясно е, че всичко ще е от хуманна гледна точка, но колко хуманно може да бъде, един вид ти самият да убиеш животното?
            Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Ами...на мен не ми се е случвало, но предполагам какво ти е, защото и аз много обичам животни и съм израсла с кучета, котки и какво ли не.Знам,че при кучетата артритът е много често срещано заболяване, което протича много тежко. Колкото и абсурдно да звучи, приспиването май е най-добрият вариант...знам,че за всички вас ще бъде много болезнено. Съжалявам! А колкото до детето - кажете му истината, нека знае какво се е случило. Ако го излъжете, така или иначе някой ден ще разбере.
              Ванга

Коментар

gamma написа:
                Оплаквам се:Както са тръгнали нещата, ще се наложи да си приспим кученцето....
                Съжалявам колега...Много е гадно. Преди три години така се разделих с един верен вълк на вилата. Още по-болезнено ми беше, като го гледах как се скапва. От старост вече залиташе, не ядеше и все гледаше да полегне...Накрая ме гледаше с поглед, все едно ме питаше кога мъките му ще свършат. Помолих приятел да го довърши докато спи и мен ме няма... Аверчето ми каза, че кучето било умряло, когато отишъл при него. Сигурен съм, че не е вярно, но някак ми бе по-леко. Сега имаме друго куче, което носи същото име и обичам не по-малко... Понякога е много гаден живота...
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

fihi написа:
                  krasio_79bs написа:
                  Хвалба-Дъждът си има и своите предимства.Напълних си половин кофа от латекс със малки рогати животинки.
                  Малиииииииии, завиждам ти. Как ми се хапва и на мен.Оплакване - ГОЛЯМО: На 01.07.2011ч. от работата ще ми връчват предизвестие за 6м.
                  Лошо, Ванка.... И аз съм минал по тоя път.... Дано предложат нещо.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Хвалба: След фиат 500 видях и алфа 164. :D
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: сефтосах океана за тази година.Водата беше изненадващо топла за средата на юни :D

Коментар

dudulia написа:
                        Хвалба: сефтосах океана за тази година.Водата беше изненадващо топла за средата на юни :D
                        Де си бре човек, я раздухай малко...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          dudulia написа:
                          Де си бре човек, я раздухай малко...
                          USA, New JerseyНе знам какво да раздухам? Питайте каквото ви интересува.

Коментар

Веста отиде на едно по-добро място... Дано не ни се сърди...
                            Прикачени файлове
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Хвалбичка: два дни си бях поставил за цел да не карам с повече от 90. Резултата е повече от идеален.....6,5-7/100 с клима през цялото време :D Това извънградско естествено. Не предполагах, че мога да докарам подобен разход с тая кола
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

хвалба: от вторник на работа оплакване: безпаричие голямоо
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X